Jan Mulder voelde anticlimax van ver aankomen: “Totaal verkeerde tactiek in tweede helft”

39 reacties

 • Rene Akkermans

  2 maanden geleden
  Wat zien jullie toch in de mening van Mulder hij wordt hier op een voetstuk gezet .hij meent de waarheid in pacht te hebben. En uiteraard spreekt de Fam Mulder VTM geklets dus mag hij blijven .
 • Guy Van Becelaere

  2 maanden geleden
  Niet zagen het is nu eenmaal zo en Martinez heeft ongetwijfeld zijn kwaliteiten , maar heeft nooit een prijs gepakt ook niet als trainer in een competitie !!
 • Robert Ghys

  2 maanden geleden
  Deze ploeg zal nooit een groot tornooi kunnen nooit winnen Te veel vriendjes in plaats van de beste spelers op te stellen
 • Pol Wijnants

  2 maanden geleden
  Mulder heeft het bij het rechte eind! Met verdedigen is nog nooit een oorlog gewonnen!
 • Patrick Van Mieghem

  2 maanden geleden
  Tielemans en Witsel die niet thuis gaven plus een paar sterkhouders uit vorm plus een paar op hun retour Beetje teveel samen..
 1. Degryse kritisch voor Rode Duivels en Martínez: “Elke keer we op een toernooi tegen een groot land spelen, haken we af”
  Play
  Rode Duivels
  20

  Degryse kritisch voor Rode Duivels en Martínez: “Elke keer we op een toernooi tegen een groot land spelen, haken we af”

  Of de Rode Duivels té kritisch beoordeeld worden, wilde presentator Maarten Breckx weten van Marc Degryse tijdens de voorbeschouwing op de wedstrijd België-Estland. Neen, vond Degryse, want hij merkte dat ook de spelers kritisch zijn voor hun eigen prestaties. “Kevin De Bruyne gaf aan dat-ie zelfs in Rusland meer verwacht had en de Nations League was toch een teleurstelling”, zei hij in de studio. “Ik vond die eerste helft tegen Frankrijk ook het beste wat we in vijf jaar gezien hebben, maar een wedstrijd duurt 90 à 95 minuten. Het kan niet zijn dat het verschil tussen de eerste en tweede helft zo groot is bij een ploeg die vijf grote toernooien op rij speelt. Dat is iets voor een ploeg die net komt kijken. Martínez blijft te veel hangen bij het positieve - we moeten leren uit de fouten en beter doen. Hij pakt er altijd mee uit dat we al drie jaar nummer één van de wereld zijn. Dan moeten we de lat toch hoog leggen?”
 2. En of u verlangt naar nieuwe gezichten: HLN-surfer zet Theate, De Ketelaere en Vanzeir in basiself
  Rode Duivels
  4

  En of u verlangt naar nieuwe gezichten: HLN-sur­fer zet Theate, De Ketelaere en Vanzeir in basiself

  En of de HLN-lezer uitkijkt naar nieuwe gezichten bij de Rode Duivels. 3.320 surfers brachten hun stem uit wie zíj vanavond aan de aftrap willen zien staan in de laatste WK-kwalificatiewedstrijd tegen Wales. U kiest voor Casteels in doel en hoopt achteraan dat Theate zijn debuut mag maken. Dat geflankeerd door Vertonghen en Boyata. Op het middenveld de vertrouwde tandem De Bruyne-Witsel met als vleugelspelers T.Hazard en Saelemaekers - u beloont hem voor zijn gezwinde invalbeurt tegen Estland. In de voorlinie gooit u alle vertrouwde namen overboord. Geen Mertens, Benteke of Carrasco, wél De Ketelaere, Trossard en Vanzeir. De Ketelaere dus als ‘nummer 9', een positie waar bondscoach Martínez zijn twijfels over heeft.