Romelu Lukaku.
Volledig scherm
PREMIUM
Romelu Lukaku. © BELGA

Jan Mulder schrijft een brief aan Romelu Lukaku: “Je bevindt je in een ideale positie om deze zomer keizer, koning en admiraal van Europa te worden”

Rode Duivels“Beste Romelu...”. Jan Mulder schrijft elke dag een brief. Een mooie boodschap, gericht aan een Rode Duivel. Vandaag alleen maar fraaie woorden voor ‘Big Rom’, die na koning van Milaan ook keizer van Europa kan worden. “België wint het EK, want nu je met Inter kampioen werd, gaan de prijzen als vanzelfsprekend je huisje binnen rollen.” 

9 reacties

 • Mohamed Boulaich

  1 maand geleden
  Big Rom is de beste spits die België ooit heeft gehad, ik benadruk "spits" . Net zoals Marco van Basten de beste van Nederland was.
 • Willem Leeuw

  2 maanden geleden
  Eerst Hazard, Jan praat met de wind mee. Romelu goed seizoen gedraaid bij Inter, nu laten zien op EK.
 • Guy Soetewey

  2 maanden geleden
  Beste Jan maar ge zijt zeker nog iets vergeten de grote ontgoocheling. Ge moet de beer niet verkopen voor hij geschoten maar iedereen in de Belgisch pers is die goude regel blijkbaar vergeten
 • Piet Janssen

  2 maanden geleden
  De prijzen zullen niet vanzelfsprekend binnenkomen, hiertoe zal Lukaku toch echt ook eens internationaal moeten gaan presteren wat er ondanks zijn 28 jaar tot nu toe niet van is gekomen. Ben benieuwd.
 • Lucie Vervaeke

  2 maanden geleden
  Mooi geschreven door Jan. Romulu inderdaad ongekroonde Keizer op de groene grasmat. Wat een topper.