Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Jan Mulder schrijft een brief aan Eden Hazard: “Neem wraak op de criticasters en sombermannen die denken dat je nooit meer de oude wordt”

Rode Duivels“Beste Eden...”. Jan Mulder schrijft elke dag een brief. Een mooie boodschap, gericht aan een Rode Duivel. Vandaag richt “ervaringsdeskundige” Mulder zijn lyrische woorden aan Eden Hazard, een aanvoerder zoals je er zelden tegenkomt en wiens penalty België naar de voetbalhemel moet brengen. “Het wordt een spannende eindstrijd, waarschijnlijk tegen aartsvijand Frankrijk. Verlenging. Strafschoppen. De laatste is voor jou, Eden.”

4 reacties

 • jules wolfs

  2 dagen geleden
  Zal niet schitteren net zoals ons kevke
 • Tom Carpentier

  2 dagen geleden
  Hazard zal schitteren op het EK, 1 van de beste ter wereld !!! Topkerel
 • yvette van grasdorf

  2 dagen geleden
  Toppie
 • dave janssens

  2 dagen geleden
  Wanneer het elftal en coach in de luxe verkeren en het zich bij een goede voorsprong aan de rust of iets, kunnen permitteren om Hazard in de groepsfase met eerst pakweg een half uur te laten spelen, om dat vervolgens op te trekken naar een volledige helft en dat gaat allemaal goed, dan zou hij wel 's van goudwaarde kunnen blijken in de ko fase van het tornooi en heeft Mulder mogelijks profetische woorden geschreven. Het zal ook dit tornooi allemaal uiteindelijk afhangen van de kleinste details.
 1. Zowel Lukaku als ploegmaat en Vertonghen als ex-ploegmaat erg goed bevriend met Christian Eriksen
  Rode Duivels
  2

  Zowel Lukaku als ploegmaat en Vertonghen als ex-ploeg­maat erg goed bevriend met Christian Eriksen

  Het nieuws dat Christian Eriksen neergezegen is tijdens Denemarken - Finland, moet ook in het kamp van de Rode Duivels logischerwijs hard zijn binnengekomen. Niet in het minst bij het viertal Lukaku, Vertonghen, Alderweireld en Chadli. Vooral die eerste twee zijn erg close met de Deense middenvelder, spelmaker met gouden voeten en vista. Samen met Eriksen leidde Lukaku Inter dit seizoen naar de scudetto, bij Tottenham had vooral Jan Vertonghen een goeie band met de minzame Deen.