Jan Mulder en Marc Degryse in ‘Deviltime’: "Ik hoop dat Lukaku topschutter wordt, met één goal meer dan die vervelende Ronaldo”

Rode DuivelsMoeten Eden Hazard, Axel Witsel en Kevin De Bruyne vanavond starten of invallen? Hoe gaan de Denen zich presenteren na het voorval met Christian Eriksen? Analisten Jan Mulder en Marc Degryse blikken in onze voetbalshow ‘Deviltime’ vooruit op de tweede groepsmatch van de Rode Duivels. “Als EK-favoriet ben je verplicht om van Denemarken te winnen.” 

6 reacties

 • Leopold Vanhoof

  2 maanden geleden
  Dat de beste mag winnen.
 • ronny cockuyt

  2 maanden geleden
  Zie ons zeker niet meer dan halve finale halen,iedere match op verplaatsing kan niet goed blijven afgelopen Moesten de engelsen de finale halen is dat met drie thuismatchen in Wimbley en nog ploegen met thuismatchen
 • Marc Reynaert

  2 maanden geleden
  Vanavond verliezen de Belgen, let op mijn woorden. Te hoge eigendunk èn de Denen zullen winnen voor hun getroffen collega.
 • willy vangeel

  2 maanden geleden
  De tegenstander omver lopen , op de tenen van tegenstanders gaan staan etc. kan misschien resultaten opleveren, maar dan zie ik toch liever een Ronaldo en nog veel liever Messi of Ibracadabra spelen. Als we het over het mooie voetbal van Mulder hebben dan.
 • Dave Janssens

  2 maanden geleden
  Mijnheer Degryse, in het wielrennen wordt regelmatig een colaatje gedronken. Toch ook geen sport voor onachtzame mensen. Coca Cola is een sponsor en onrechtstreeks dus bovendien iemand die de lonen betaald. Ik denk niet dat zij hier gelukkig mee zijn.