Photo News
Volledig scherm
© Photo News

INTERVIEW. “Ik gebruik mijn laptop, maar ik kruip er niet mee in bed hé”: Tedesco, de man die Rode Duivels naar nieuwe successen moet leiden

Een nieuwsflash, in de wachtkamer bij de tandarts. ‘Roberto Martínez stopt als bondscoach van België.’ Domenico Tedesco stuurt onmiddellijk een screenshot naar zijn makelaar. “Dit wil ik!” Dik twee maanden later is hij op zijn 37ste de jongste actieve bondscoach ter wereld. “Voor mij is er geen jong of oud. De besten zullen spelen.” Het relaas van zijn officiële presentatie.

37 reacties

 • dretie munkies

  2 maanden geleden
  De tijd komt nog wel dat hij zijn keuze zal verwensen !
 • Geens Rik

  2 maanden geleden
  Hij heeft één voordeel. Minder prijzen pakken dan Martinez kan gewoon niet.
 • stefan mortelmans

  2 maanden geleden
  Hij gaat ons naar nieuwe successen leiden , heb ik iets gemist dan ? wel succes , Nr 1 op de wereld zonder 1 overwinning op een top tien land
 • michel lauwens

  2 maanden geleden
  wat een reacties weer, hij zegt nergens dat er niks gaar veranderen. hij zegt de beste zullen spelen maakt niet uit jong of oud. en wat de laptop trainer betreft, Wil Still in frankrijk is ook zo een trainer geen diploma gebruikt cijfers om zijn beste team op te stellen is na 12 ongeslagen wedstrijden nu in de beker voor het eerst verslagen. geef de man een kans voor je hem afschiet
 • jan boden

  2 maanden geleden
  Leeftijd mag inderdaad geen criterium zijn (Ronaldo, Modric, Messi, Pepe) maar wel de prestaties, dat heeft hij slim meegedeeld. Spelers die niet aan een tornooi kunnen beginnen, neem je beter niet mee tenzij het een lichte blessure is. Iedereen gebruikt een laptop dus die term laptoptrainer mag wat mij betreft in de prullenbak.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.