Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Internationale pers zag de individuele klasse van De Bruyne en vooral een match om van te likkebaarden: “Dit was dé wedstrijd van het toernooi tot dusver”

Rode DuivelsDe Rode Duivels zijn zeker van de volgende ronde op het EK, maar tegen Denemarken ging het niet zonder horten en stoten. De inbreng van Kevin De Bruyne maakte het verschil, zag ook de internationale pers. “De Belgen hadden op dat moment hun sterrenparade voor het eerst dit toernooi compleet.”

74 reacties

 • Gino Demeersman

  2 maanden geleden
  Laat ons massaal achter de ploeg staan ipv te zeuren op de mindere momenten. Vergeet niet dat we een van de kleinste landen in Europa zijn die toch in deze gouden generatie wel enkele wereldsterren heeft aangevuld met nog heel wat zeer goede spelers. Als de vechtlust nu de volgende matchen vanaf minuut 1 er ook nog is hebben we alle troeven in handen om Europees kampioen te worden.
 • Dave Janssens

  2 maanden geleden
  Je speelt in ondankbare omstandigheden. Je kan die wedstrijd enkel maar verliezen waar de Denen niets te verliezen hadden en laat je verrassen door een vorm van overconcentratie misschien. Denayer heeft ons ook niet geholpen. Wat die daar doet is net waarom ik liever Boyata in het elftal zie. Denayer degelijke voetballer maar doet vaak rare dingen en straalt niet altijd meteen veel vertrouwen uit. Ik zou 'm niet meer opstellen. Zet daar Witsel ( ! ) en we doen mee voor de prijzen.
 • Maartje Nieuwboter

  2 maanden geleden
  Na zo'n barslechte eerste helft de wedstrijd volledig doen kantelen én uiteindelijk winnen met twee prachtig opgebouwde doelpunten is véél moeilijker dan de wedstrijd van bij het begin af aan compleet domineren. Pet af, hoor.
 • Gerrit Van Kets

  2 maanden geleden
  Je moet een kat een kat durven noemen. Neem in elke ploeg de Top-3 beste spelers weg en je verliest 50-60% van je capaciteiten. Het is ook niet enkel wat deze spelers individueel kunnen brengen maar zij laten de rest ook ineens beter voetballen. Neem bij Frankrijk Mbappe, Pogba en Varanne weg en plots is dit ook een café ploeg. Je ziet wel hoe sterk Kroatië nog is zonder Rakitic en Mandzukic.
 • Tony Dubois

  2 maanden geleden
  De internationale pers is toch niet veel gewoon. Moesten de Belgen spelen als gewoonlijk dan zou het buitenaards zijn zouden ze zeggen. Tot nu toe is Belgïe maar een een schim van wat het was. Het zal veel moeten beteren anders is de achtste finale het einde voor Belgïe.
 1. Wat een domper! Rode Duivels verliezen van energiek Italië en zien EK eindigen in kwartfinales
  Play
  Rode Duivels
  139

  Wat een domper! Rode Duivels verliezen van energiek Italië en zien EK eindigen in kwartfina­les

  De EK-droom is abrupt voorbij. Geen halve finale. De Belgische pijnpunten blootgelegd door een sterkere en meer dynamische Squadra. Met dank aan de verrassende uitblinker Jérémy Doku, dat het nog zo’n nagelbijter werd in de Allianz Arena. Het was zijn flits die de Rode Duivels op slag van rusten hoop bracht. De penalty van Lukaku zorgde voor de aansluiting (2-1), de gelijkmaker van Romelu bleef steken op Spinazzola. Zonde, maar verdiend voor Italië. Het WK in de winter van 2022 dan maar? Met of zonder Martínez.
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.