Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Ingreep van Martínez om Alderweireld naar centrum te trekken heeft geloond: hoe ‘Mega Toby’ twee keer indruk maakte als stille leider centraal achterin

Rode DuivelsHeeft Roberto Martínez de defensieve toverformule gevonden? Met Toby Alderweireld (33) centraal in een driemansdefensie. De eerste tests zijn alleszins geslaagd - hij maakte indruk.

1 reactie

 • Kurd Vandenbroucke

  2 maanden geleden
  Knappe zet van Mr Martinez Dendoncker is ook top Boyata en Denayer zijn daar ook nog Er is nog veel mogelijk
 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  13

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.