Koffi (links) dolt erop los.
Volledig scherm
Koffi (links) dolt erop los. © Photo News

In het spoor van Burkina Faso, dat zich voorbereidt op Neerpede: “We willen een boodschap sturen naar het hele land”

Rode DuivelsBurkina Faso verlegt zijn grenzen. Voor het eerst speelt het Afrikaanse land matchen in Europa. Voldoende om een namiddag in het spoor te kruipen van Koffi en co. Resultaat: een sfeerschets vanuit het spelershotel en de open training.

1 reactie

 • Stefan Mertens

  1 jaar geleden
  Je speelt tegen een team met 5-0 slaag gekregen heeft van het grote *ahem* Kosovo, hier ben je wat mee. Speel dan een match tegen de Belgische U21 ipv deze nobody-landjes.
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.