Eden Hazard en Stephan Keygnaert.
Volledig scherm
PREMIUM
Eden Hazard en Stephan Keygnaert. © Sam Haeghens

In de coulissen van het exclusieve interview van Eden Hazard met onze chef voetbal: “Zolang ik blijf lachen in interviews, blijf ik voetballen”

Rode DuivelsGistermiddag zag u in ‘VTM Nieuws’ fragmenten uit het exclusieve interview met Eden Hazard (30). Vandaag gunnen we u een blik achter de schermen van dat gesprek met de aanvoerder van de Rode Duivels, dat vanaf vandaag ook volledig te bekijken is op VTM GO. ‘The one and only’ – zo is er maar één. “We gaan in het interview niet over voetbal babbelen, hé?”

15 reacties

 • Karl Huysmans

  2 maanden geleden
  Tuurlijk,zolang mijn geld blijft binnen stromen blijf ik ook lachen.
 • Frankie A S Goethals

  2 maanden geleden
  Eden is een goede voetballer die de vrijheid moet krijgen om zelf zijn tactiek en positie te bepalen. Hij is een sporter die het spelletje nog echt 'speelt' en wil genieten van een partijtje shotten met de vrienden. Deze intermezzo's met de Rode Duivels geeft hem extra motivatie en energie om door te gaan.
 • Jean Emare

  2 maanden geleden
  Chef voetbal.. lol. Van een ego gesproken. Btw.. Dembele was naar mijn gevoel technisch en voetballend intelligent evengoed.. alleen hij bakte als Rode Duivel er niks van. Net zoals Nilis. Eigenlijk bijzonder jammer, want beide liggen mij nauw aan het hart.
 • Thierry Sieben

  2 maanden geleden
  Beste belgische voetballer,heeft echter 1 groot probleem dat hij namelijk geen vlaming is
 • Peeters Francis

  2 maanden geleden
  Nu zal de chef voetbal blij zijn omdat hij naast hazard mag zitten.