Sambi Lokonga en Martínez in maart 2022.
Volledig scherm
Sambi Lokonga en Martínez in maart 2022. © Photo News

“Ik walgde ervan”: Albert Sambi Lokonga, die niet in plannen van Martínez past, scherp voor bondscoach

Rode DuivelsEen scherpe Albert Sambi Lokonga (22) richting Roberto Martínez. De middenvelder van Arsenal komt niet in de plannen van de bondscoach van de Rode Duivels voor. Vooral dat hij geen minuut speelde tijdens het ‘maart-kamp’ zindert na. “Ik was echt pissed off”, vertelt hij aan ‘La Dernière Heure’.

17 reacties

 • johnny palmaers

  3 maanden geleden
  Eens wedden dat de gebroeders Hazard allebei bij de selectie zijn. In vorm of niet, gespeeld of niet gespeeld bij de eigen ploeg. Ja, ze zullen zelfs allebei aan de matchen op het WK beginnen. En als Eden op een bepaald moment met de handen in de zij staat te puffen na alweer een non-match, dan mag Trossard opdraven. Krijgt hij ook nog een halfuurtje. Ben wel nieuwsgierig hoe Martinez zijn opstelling, zeg maar zijn vrienden, gaat promoten voor de aanvang van het WK (en met de excuses erna).
 • Kurt rosseel

  3 maanden geleden
  inderdaad heeft nog niks bewezen en komt ook niet aan de bak bij arsenal
 • Gust Vandamme

  4 maanden geleden
  Nooit meer oproepen. Niks bewezen. Zwijgen en presteren. Dit soort gedrag hoort niet in een nationale ploeg.
 • Johan Quyssens Johan

  4 maanden geleden
  Dat hij zich eerst eens bewijst bij Arsenal,maar ook daar heeft hij al voor problemen gezorgt.Totaal overschatte speler
 • moons fons

  4 maanden geleden
  Mag amper meespelen bij Arsenal ! Is één van die wereldtalenten uit Anderlecht met een grote mond en weinig prestaties !
 1. EXCLUSIEF. Martínez ziet Hazard maar op één manier comeback maken bij Rode Duivels: “Mijn droom is dat hij terugkeert voor de Olympische Spelen”
  Play
  RODE DUIVELS
  14

  EXCLUSIEF. Martínez ziet Hazard maar op één manier comeback maken bij Rode Duivels: “Mijn droom is dat hij terugkeert voor de Olympische Spelen”

  “Bedankt voor jullie liefde. Ik ga jullie missen.” Het gonsde meteen na het WK al van de geruchten, maar op 7 december kondigde hij het ook zelf aan op sociale media: Eden Hazard zwaait af bij de Rode Duivels. Het einde van een tijdperk. Een comeback zit er volgens Roberto Martínez ook niet meteen in, zo vertelt hij in een exclusief interview met HLN en VTM Nieuws. Al ziet hij één “fantastische” mogelijkheid om Hazard nog eens in het truitje van de nationale ploeg te zien.
 2. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 3. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
  Livios

  De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

  Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.