Jan Ceulemans en zijn Icons-team.
Volledig scherm
Jan Ceulemans en zijn Icons-team. © HLN

“Ik kon me geen mooiere opvolger inbeelden dan Vertonghen”: Jan Ceulemans kiest zijn beste elf Rode Duivels aller tijden

Rode DuivelsWelke Belgische iconen vormen het beste elftal van de voorbije 125 jaar? Dat wil de KBVB straks uitvissen ter ere van het jubileum van onze voetbalbond. Wij namen de proef op de som. Zes ex-internationals kozen voor ons hún beste elf Rode Duivels aller tijden. Vandaag het 125 Years Icons Team van Jan Ceulemans. 

14 reacties

 • Jos Vannuffelen

  1 maand geleden
  Inderdaad Lucasz Keizer, het is zo dat de ene speler je beter ligt dan een andere, ik zou ook altijd Albert boven Kompany verkiezen alleen al voor de blessuregevoeligheid van deze laatste. Straf ook dat ik nergens Rik Coppens terug vind in al deze selecties. Volgens de immer bescheiden Antwerpenaren was hij toch de beste ooit.
 • Lucaz Keizer

  1 maand geleden
  Beste Rene, snap wel dat de ene speler je beter ligt dan een andere. Maar probeer toch steeds objectief te oordelen en niet uit een negatief gevoel. Romelu is een super spits,zo anders niet zover staan als nu! Caje, super mens, super voetballer. Zo van genoten, dank u!
 • rik van tillo

  1 maand geleden
  ik zou voor een 3-4-3 gaan . ik zou 3 achter spelers vervangen (vertongen.meeuws.gerets) (Lauret Vebiest en Vermaelen of Albert ) en jan ceulemans in de ploeg
 • Herbert Verbeeck

  1 maand geleden
  Zeer goede beoordeling. Idd de beste ploeg. Al vind ik het spijtig dat Witsel en Mertens er af vallen.
 • Freddie Heremans

  1 maand geleden
  Caje ! Het was een geweldig gevoel telkens je op het veld kwam in het blauwzwart. Het waren de tweede beste momenten ooit na de Happel-periode. Wat maakte je me gelukkig, man, jij op je eentje als absolute wereld speler. Dank je om bij Club te zijn gebleven, in al je ernvoud e klasse.
 1. Kompany: "Puntenbalans enorm langs verkeerde kant"
  Play
  Anderlecht

  Kompany: "Puntenba­lans enorm langs verkeerde kant"

 2. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari