Neemt Martínez Verschaeren mee naar het EK?
Volledig scherm
Neemt Martínez Verschaeren mee naar het EK? © PN

IEDEREEN BONDSCOACH. Welke 23 Rode Duivels zou u meenemen naar het EK?

Rode DuivelsDe Rode Duivels zijn geplaatst voor het EK 2020. En dus kan het speculeren beginnen naar welke 23 namen bondscoach Roberto Martínez zal selecteren. Ook u kan uw keuze maken. Kies hieronder welke Duivels u zeker zou meenemen. 

8 reacties

 • Roger Deprez

  2 jaar geleden
  De duivels aangaande spel spelen nog altijd het zelfde als onder Wilmots met de zelfde spelers op enkele na en wat is de inbreng van Martinez en zeker als zijn verlenging allen over geld gaat. Als men een onbekende Belg zet als trainer spelen ze ook voor een tweede, derde of vierde plaats op een tornooi.
 • Carlos Simonis

  2 jaar geleden
  Martinez heeft slechts een belangrijke taak. Met dit zeer talentvolle groep moeten ze het EK winnen, geen 2e of 3e plaats. De verwachtingen van de buitenwereld zijn groot dat de Rode Duivels dit EK gaan schitteren, en terecht. Spelen ze geen finale dan is dit droomelftal slechts op papier het beste team van de wereld. Op een toernooi wint niet altijd het beste of sterkste team, het is een loterij. Dus Martinez is gewaarschuwd, met welke sterkste (spelers) team hij gaat spelen.
 • Matthias Breugelmans

  2 jaar geleden
  Vanaken wordt door media dan wel de hemel in geprezen maar we kunnen het allemaal eens zijn dat hij bij deze selectie nooit een basisspeler zal zijn. Dus de vraag die we moeten stellen is: Als we in een kwart of halve finale 0-1 achterstaan tegen een topland, breng je dan Vanaken? En geloof je dan ook echt dat hij het verschil kan maken? Ik alvast niet, dan heb je meer aan andere spelers.
 • Paul Laseure

  2 jaar geleden
  Voor mij moet Vanaken mee, als hij zijn conditie en vorm kan houden. Hij had toch wel enkele leuke acties waaruit kon gescoord worden. Ik vind Verschaeren nog te jong en het is niet omdat je een penalty scoort, dat je direct een toptalent bent. Maar het is aan Martinez om te oordelen!!
 • Dirk Loockx

  2 jaar geleden
  Yari Verschaeren zijn tijd zal nog wel komen. Hans Vanaken heeft na Kevin De Bruyne de beste pas in huis van alle Belgen. Youri Tielemans heeft dat ook maar is een ander type. De loopbeweging van Vanaken bij dat eerste doelpunt van Club op Real, zijn bal aanname, snelheid van uitvoering en een "Debruyne" pas in de diepte, toonde zijn klasse. En dat heeft heel Europa ook gezien, neem dat maar aan.