De Ketelaere
Volledig scherm
De Ketelaere © Photo News

HOOGTEPUNTEN. Goal De Ketelaere, drie (!) schoten op het doelkader en fraaie treffer van Barella: herbekijk de kansen uit Italië-België

Rode DuivelsGeen derde plek voor de Rode Duivels in de Nations League. Ze verloren de troostfinale met 2-1 van Italië. Hieronder vindt u alle hoogtepunten van de wedstrijd tegen de Europese kampioen. 

6 reacties

 • roger decuyper

  2 maanden geleden
  De Belgen moesten vandaag zeker niet onderdoen voor de Europese kampioen , 1 goal , 3 maal doelhout getroffen en een strafschop tegen die er zeker geen was , en de scheidsrechter was ook niet onpartijdig de Belgen mochten niets of kregen geel als je zag wat locatelli allemaal mocht zonder geel te krijgen .
 • jan goddefroy

  2 maanden geleden
  Zet Vanaken en Deketelaere van de start in de ploeg - Thielemans en Witsel aan de kant - geen idee waar die trainer met zijn verstand zit
 • Dave Janssens

  2 maanden geleden
  We raken idd 3 keer het doelhout en spelen een niet onaardige partij. Over de 2 wedstrijden hebben we ook de nodige pech maar die fouten kunnen ons enkel sterker maken. Men had het over verjonging. Wie ga je verjongen? De Bruyne? Witsel? Carrasco? Lukaku? Hazard? T. Hazard? Tielemans? Vanaken? De Ketelaere? Saelemaekers? Trossard? Praet? Denayer? Boyata? Batsman? Castagne? Of misschien Alderweireld en Vertonghen? En wie ga je daar dan zetten? Kennen dus niet eens de selectie. Leuteren maar wat.
 • Eddy vandeweyer

  2 maanden geleden
  Ook deze wedstrijd had voor ons moeten zijn net zoals tegen de Fransen.
 • Jos Callebaut

  2 maanden geleden
  Ons ploegsken op één in de ranking. Helaas, we zijn al lang een goede ploeg, maar geen wereldploeg.
 1. Héérlijke goal De Bruyne schaars Belgisch hoogtepunt in Wales: Duivels niet verder dan draw
  Play
  Rode Duivels
  19

  Héérlijke goal De Bruyne schaars Belgisch hoogtepunt in Wales: Duivels niet verder dan draw

  Voor spanning moest je dinsdagavond in Rotterdam en niet in Cardiff zijn. Want België-Wales leverde een salonremise op. Wales blij met het nodige punt, experimentele Duivels alleen voor de pauze op niveau. Eens te meer onder regie van een toen briljante De Bruyne, maker van een al even briljante goal. Een vermijdbare tegengoal zorgde voor de tweede draw in deze campagne, waardoor we mogelijk de eerste plaats op de FIFA-ranking kwijt zijn. Maar toch alweer 20 op 24. Op naar Doha.
 2. En of u verlangt naar nieuwe gezichten: HLN-surfer zet Theate, De Ketelaere en Vanzeir in basiself
  Rode Duivels
  4

  En of u verlangt naar nieuwe gezichten: HLN-sur­fer zet Theate, De Ketelaere en Vanzeir in basiself

  En of de HLN-lezer uitkijkt naar nieuwe gezichten bij de Rode Duivels. 3.320 surfers brachten hun stem uit wie zíj vanavond aan de aftrap willen zien staan in de laatste WK-kwalificatiewedstrijd tegen Wales. U kiest voor Casteels in doel en hoopt achteraan dat Theate zijn debuut mag maken. Dat geflankeerd door Vertonghen en Boyata. Op het middenveld de vertrouwde tandem De Bruyne-Witsel met als vleugelspelers T.Hazard en Saelemaekers - u beloont hem voor zijn gezwinde invalbeurt tegen Estland. In de voorlinie gooit u alle vertrouwde namen overboord. Geen Mertens, Benteke of Carrasco, wél De Ketelaere, Trossard en Vanzeir. De Ketelaere dus als ‘nummer 9', een positie waar bondscoach Martínez zijn twijfels over heeft.