Doku in duel met Lukaku op training.
Volledig scherm
PREMIUM
Doku in duel met Lukaku op training. © Photo News

Hoeveel Hazard schuilt er in Doku? “Tegenstanders die je willen stampen of pijn willen doen: dat wil zeggen dat je goed bezig bent”

Rode DuivelsOp een groot scherm op de Groenplaats zag Jérémy Doku hoe Eden Hazard de Rode Duivels naar WK-brons leidde. Drie jaar later kijkt België naar Jérémy Doku (19) om te depanneren als het niet zou goedkomen met Hazard. “Het is aan mij om me te bewijzen. Om te laten zien dat de coach geen slechte keuze heeft gemaakt mij mee te nemen.”

3 reacties

 • Jozef Van Mellaert

  2 maanden geleden
  Als tegenstanders je bewust kunnen stampen of pijn doen zijn ze in voetbal niet goed bezig. Dat moet dringend veranderen. Gele kaarten trekken helpt niet, niemand zal er twee in de zelfde wedstrijd van het terrein stampen, maar ene uitgeschakeld kan al voldoende zijn. Sneller rode kaart trekken zal heel effectief werken tegen die aanslagen.
 • ROGER DEPREZ

  2 maanden geleden
  Doku in de plaats van Hazard en de speler in vorm Leandro Trossard moet plaats ruimen, er is altijd wel een verrassing met Martinez als het gaat met zijn persoonlijke voorkeur.
 • Frank Waeghe

  2 maanden geleden
  Doku is geen Hazard en zal dat ook nooit worden. Doku is een speler die op dit moment nog niks bewezen heeft. De Ketelaere staat veel veel verder maar wordt niet geselecteerd.