Axel Witsel
Volledig scherm
Axel Witsel © Photo News

Hoe zit het met Axel Witsel, ruim een week voor EK-selectie? “Hij mag beginnen lopen op het veld”

Rode DuivelsNog een dikke week en Roberto Martínez maakt zijn EK-selectie bekend, D-day 17 mei. Met of zonder Axel Witsel? En hoe zit het nu met zijn revalidatie? “Hij mag beginnen lopen op het veld”, zegt papa Thierry. 

14 reacties

 • pierre de smet

  2 maanden geleden
  Laat hem maar thuis net als tielemans , vertragen meer het spel dan wat anders . Liever die Heyen ( Genk ) of Hans Van Aken ( Brugge ) of beter neem ze allebei
 • Henri Papel

  2 maanden geleden
  Met hem in de ploeg het WK verspeeld. Nu zonder matchritme en geen fysiek hem toch meenemen is een kaakslag voor anderen die zeker zo goed en nuttig zijn.
 • Jan Polus

  2 maanden geleden
  Het is een fantastische voetballer en een belangrijke schakel in onze nationale ploeg. Maar het risico zou te groot zijn. Er is maar 1 speler met hetzelfde profiel die nu TOP is. Bryan Heynen.
 • Wouter Van de Walle

  2 maanden geleden
  Heeft al meermaals bewezen heel belangrijk te zijn voor het evenwicht dus pak hem maar mee
 • Rik Cappelle

  2 maanden geleden
  Als er ook maar een heel kleine kans bestaat dat hij net op tijd gereed raakt zeker en vast selecteren want op zijn positie gewoon wereldklasse. Of gaan wij daar Den Doncker zetten misschien ? Dan kunnen wij evengoed thuisblijven als Fellaini niet wil depaneren.
 1. Zelfs Finland - België laten fluitende Russische supporters starten met valse noot
  Rode Duivels
  8

  Zelfs Finland - België laten fluitende Russische supporters starten met valse noot

  En weer klonken er fluitjes toen de Rode Duivels, net als de Finnen, vlak voor de aftrap knielden in het Krestovskistadion. Met dank aan de ongeveer 16.000 aanwezige Russische fans in het stadion met een capaciteit van 68.000 supporters. Niet zo fel als in de Belgische openingsmatch op dit EK, toen de Duivels tegen Rusland speelden (0-3). Maar ook nu weer duidelijk te horen. Wel respect toonden de Russen in het stadion van Sint-Petersburg voor Axel Witsel, de Rode Duivel die daar 4,5 jaar speelde. Witsel staat voor het eerst aan de aftrap nadat hij half januari zijn achillespees scheurde.
 2. De ‘bromance’ tussen gouden duo Lukaku en De Bruyne gaat ver terug: “Ik kan Kevin álles zeggen”
  Play
  Rode Duivels
  15

  De ‘bromance’ tussen gouden duo Lukaku en De Bruyne gaat ver terug: “Ik kan Kevin álles zeggen”

  De handshake mocht weer bovengehaald. Romelu Lukaku (28) en Kevin De Bruyne (29) leidden de Rode Duivels gisteravond eigenhandig naar een 0-2-overwinning in de laatste EK-groepsmatch tegen Finland. ‘KDB’ geeft aan, ‘Big Rom’ werkt af - that’s how it goes. Of hoe ze elkaar blindelings begrijpen, op én naast het veld. “Met Kevin heb ik de beste band.”