Volledig scherm
© Photo News

Hoe zit dat nu met Real Madrid, Thibaut?

Bovenstaande vraag zat er aan te komen. Cadena Ser, Spaanse radiostation, stelde ze gisteren opnieuw aan Thibaut Courtois. Courtois en Real is immers een dankbaar onderwerp voor ratelende Spaanse radiostations en de 'talk of the tabloids' in Engeland. Er zijn al meer woorden aan verspild dan tussen beide actoren. Onze man in Engeland, Kristof Terreur, schetst de situatie.

 1. "Wordt goeie test om te zien hoe we uitvallen Hazard zullen opvangen"

  "Wordt goeie test om te zien hoe we uitvallen Hazard zullen opvangen"

  Roberto Martínez bevestigde na afloop van de eerste training in Tubeke het afhaken van Eden Hazard. De bondscoach wil van zijn afwezigheid meteen een test maken: hoe doen de Duivels het zonder Eden? Het antwoord volgt zaterdag in een uitverkocht Koning Boudewijnstadion tegen Griekenland. Martínez: "Natuurlijk is zijn verlies een groot probleem voor ons, maar het zal interessant om zien zijn hoe we met zijn afwezigheid omgaan."
 2. Dag op dag 12 jaar geleden: Eden Hazard debuteert bij Rode Duivels met weergaloze dribbel
  Play
  Rode Duivels

  Dag op dag 12 jaar geleden: Eden Hazard debuteert bij Rode Duivels met weergaloze dribbel

  ‘t Is vandaag dag op dag 12 jaar geleden dat Eden Hazard debuteerde als Rode Duivel. Op 19 november 2008 kreeg hij in de oefenwedstrijd in Luxemburg (1-1) 21 minuutjes van toenmalig bondscoach René Vandereycken. De Duivels konden dan wel niet winnen van de voetbaldwerg - zó lang is het dus al geleden - maar de piepjonge Eden, 17 toen, liet zich wel meteen zien met een dribbel waarbij hij drie Luxemburgers reduceerde tot kegeltjes. Iets wat later ook nog vele andere verdedigers zou overkomen.
 1. De hoogtepunten van een fraaie topper tussen Club en Genk
  Play
  Jupiler Pro League

  De hoogtepun­ten van een fraaie topper tussen Club en Genk

 2. Monden vallen open bij onwaarschijnlijke goal van Racic (Valencia)
  Play

  Monden vallen open bij onwaar­schijn­lij­ke goal van Racic (Valencia)