Hans Vanaken schudt de hand van Romelu Lukaku - hij hoort er écht bij.
Volledig scherm
PREMIUM
Hans Vanaken schudt de hand van Romelu Lukaku - hij hoort er écht bij. © BELGA

Hoe Hans Vanaken na een zomer vol extremen eindelijk écht Rode Duivel werd

Rode DuivelsTerwijl iedereen vragend uitkeek naar de jeugd, is Hans Vanaken (29) na twee interlands dé openbaring. Uitgerekend hij die op het EK nog onderwerp van spot was. En die zich bij de Duivels meldde na die desastreuze middag met Club. Hoe je van het ene uiterste naar het andere kan gaan…

49 reacties

 • Gilbert Vermeersch

  3 weken geleden
  CDK zal ook meevallen… maar. Met de huidige Hans erbij is er wel degelijk een verschil, hij is stukken beter da menige die die rol reeds hebben ingevuld. Dat de verdediging vers bloed is duidelijk.
 • Johan Van loocke

  1 maand geleden
  Big Rom 67 doelpunten in 100 matchen voor de RD krijgt van een kleine groep het verwijt dat hij enkel scoort/goed speelt tegen " Janneke en Mieke ". Nu Van Aken tegen dezelfde " Jannekes en Miekes " een paar doelpunten/assists afleverd is hij beter dan KVDB volgens sommigen. Hij heeft me in positieve zin verrast, dat wel. Maar nu nog bevestigen, en hopelijk doet hij dat ! Rsca supporter, maar maakt me niet uit of hij van fcb is of niet als hij maar de pannen v/h dak speelt bij de RD !!
 • Xx Xx

  1 maand geleden
  Aan zij die Van Aken afbreken, met of zonder Hans staat de teller op nul aan gewonnen titels. Maakt dus niet veel verschil of hij er bij is of niet . Mvg.
 • john dewit

  1 maand geleden
  Eric Bex Leicester is al kampioen geweest nog nie zolang geleden en heeft dit jaar supercup gewonnen tegen Man City met doelpunt van jawel Tielemans dus wel serieus blijven wat niet wegneemt dat Vanaken een goede voetballer is ! Maar zolang hij in België blijft zal hij altijd vele twijfelaars hebben !En er is weinig belangstelling voor hem . ,dat zegt ook al iets hé .
 • Kenneth Brosse

  1 maand geleden
  kzal ik het u zeggen, door dat Verhaeghe en Co Martinez stroop aan de baard smeren, en geen klein beetje
 1. De Bruyne: “Als ik vantevoren had geweten hoe mijn enkel er achteraf aan toe zou zijn geweest, dan had ik niet gespeeld tegen Italië”
  Play
  Rode Duivels
  30

  De Bruyne: “Als ik vantevoren had geweten hoe mijn enkel er achteraf aan toe zou zijn geweest, dan had ik niet gespeeld tegen Italië”

  Onze chef voetbal Stephan Keygnaert had voor VTM NIEUWS een exclusief en uitgebreid gesprek met Kevin De Bruyne (30). De dirigent van de Rode Duivels en Manchester City vertelde in het voetbalcentrum van Tubeke onder meer over de druk die al dan niet bestaat om de Nations League te winnen, het verliezen van de Champions League-finale en de niet al te grote ontgoocheling na de uitschakeling op het EK tegen Italië, een match die hij achteraf bekeken liever niet gespeeld had.