Favard (rechts) was er snel bij op Twitter.
Volledig scherm
Favard (rechts) was er snel bij op Twitter. © Belga/L'Équipe

“Hoe gaat het, mijn kleine Meunier?”: inmiddels beruchte Franse analist is er als de kippen bij om nog wat zout in Duivelse wonde te strooien

Rode DuivelsHij kon het niet laten. Gilles Favard, de inmiddels beruchte journalist en analist uit de voetbaltalkshow van L’Équipe, was er als de kippen bij om nog wat zout in de Duivelse wonde te strooien. Op Twitter viseerde de Fransman Thomas Meunier. “Hoe gaat het, mijn kleine Meunier?”

52 reacties

 • Rudy Beaume

  2 maanden geleden
  De arbitters zouden beter wat meer kaarten trekken voor het vasthouden van andere spelers voetbal lijkt meer op danswedstrijden
 • Catherine MISTIAEN

  3 maanden geleden
  WK is misschien gemakkelijker, maar is ook belàngrijker dan EK. Derde plaats op het WK: toch niet slecht, zeker meneerke pietteleerke?
 • Stefaan Breynaert

  3 maanden geleden
  Deze heen en weer steekjes raken mij niet, de hype die ons het onmogelijke deed verhopen met een ploeg die enorm geplaagd werd door blessures en die door de leeftijd van een vijftal te traag speelde des te meer. Het werd match na match duidelijk dat we teveel afhangen van een aantal vedetten.
 • Marcus Camps

  3 maanden geleden
  We halen vier uit vijf op het EK. Elke club speelt kampioen met zo'n moyenne. Een EK of WK is puur chance en de boel belazeren. De eerste goal van Frankrijk is zuiver bedrog, spelbederf waarbij de VAR niet ingrijpt. Nog een voorbeeld, Denemarken heeft al tweemaal verloren en zit er nog in ... Engeland mag zich ondertussen uitleven tegen een middelmatig ploegje en vooral altijd thuisspelen. Er is maar één ranking die beslist over de beste ploeg ter wereld, en dat is FIFA ranking !
 • Mia Vanmeerhaeghe

  3 maanden geleden
  Hoe het gaat? Heel goed: wij hebben verloren van een sterke ploeg, zij van Zwitserland!
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Red Flames-legende en Rode Duivels-analiste Heleen Jaques: “Veel staat of valt met komende matchen”
  Play
  Rode Duivels

  Red Fla­mes-legende en Rode Dui­vels-analiste Heleen Jaques: “Veel staat of valt met komende matchen”

  97 caps voor de Red Flames. Kampioen met STVV in 2010. Gespeeld - hard verdedigd vooral - in de Bundesliga, de Serie A, de Champions League en voor de mooiste clubs: Club Brugge, Anderlecht en Fiorentina. Erbij op het EK 2017. Maar nu wil Heleen Jaques (33) als jeugdcoördinator bij de KBVB en tv-analiste het vrouwenvoetbal verder op de kaart zetten. Een gewezen top-Flame met een stem over de huidige Rode Duivels: “De ontgoocheling na het EK zal nog altijd groot zijn en nog wel even blijven nazinderen, maar met een goeie match vanavond kunnen ze dat al deels achter zich laten. Veel staat of valt met de komende wedstrijden.”