“Hij zei ook dat Lang meer kans maakt op Gouden Bal dan De Bruyne, dus...”: Martínez reageert geïrriteerd op Van Gaal, maar die is niet onder de indruk

Rode DuivelsEen ietwat gepikeerde Roberto Martínez dinsdag op de persconferentie. Toen hij de stelling van Louis van Gaal kreeg voorgelegd dat Oranje in de vernedering afgelopen vrijdag meer druk op de bal zette dan de Rode Duivels, reageerde Martínez met een klein sneertje naar de Nederlandse bondscoach. Die liet het niet aan zijn hart komen: “Ik mag altijd zeggen wat ik wil.”

31 reacties

 • Anoniem

  3 maanden geleden
  En dan maar afgeven op de VAR, die juist oordeelde.
 • Patrick Devogelaere

  4 maanden geleden
  Roberto heeft blijkbaar weinig gevoel voor humor , zielig , hij komt nog niet aan de enkels van Louis! prima dona mentaliteit met een ego van hier tot en met Tokyo , voor echte resultaten heb je een vergrootglas nodig.
 • joachim albert

  4 maanden geleden
  Van Gaal Ajax, Barcelona, Man U, Nederland, ok allemaal redelijk tot goed maar laat hem Union, Vitesse of Anderlecht trainen en resultaten zullen ook minder zijn. Voor mij geen meestertacticus noch motivater 1e klasse, bovendien een boer, in tegenstelling tot Martinez, eender wat ge ook van hem vindt als coach.
 • Alexander Somers

  4 maanden geleden
  Als je opmerkingen maakt als: "We speelden niet voor de overwinning ...!!!" kan je dan verwachten dat je andere opmerkingen wel serieus worden genomen ...???
 • Jean Donny

  4 maanden geleden
  Onze Roberto reikt nog niet aan de hielen van Louis VG. Mag hooguit diens schoenen binden!
 1. Zeno Debast over eerste selectie voor Rode Duivels: “Het is allemaal heel snel gegaan, maar dit is een droom die uitkomt”
  Play
  Rode Duivels
  51

  Zeno Debast over eerste selectie voor Rode Duivels: “Het is allemaal heel snel gegaan, maar dit is een droom die uit­komt”

  30 spelers, 1 nieuwe naam. Zeno Debast maakt zijn opwachting in de selectie van Roberto Martínez voor de Nations League-duels tegen Wales en Nederland. “Een droom die uitkomt”, zo reageerde Debast op de terugvlucht vanuit Roemenië. Ook de clubloze Jason Denayer is een opvallende naam in de kern. De geblesseerde Romelu Lukaku is er dan weer niet bij, net als Jérémy Doku, die opgeroepen is voor de U21.
 2. EXCLUSIEF. Saelemaekers over Zlatan: “Hij was er om ons aan te moedigen en om ons op het zwijgen op te leggen wanneer nodig”
  Play
  Rode Duivels

  EXCLUSIEF. Saelemae­kers over Zlatan: “Hij was er om ons aan te moedigen en om ons op het zwijgen op te leggen wanneer nodig”

  “Mij hoor je niet klagen.” Alexis Saelemaekers keek in tegenstelling tot enkele andere Rode Duivels wél uit naar dit Nations League-vierluik. De jonge winger van Milan hoopt de komende dagen zijn plaatsje in de kern voor het WK veilig te stellen. “Ik hoop op speeltijd, zodat ik aan de coach kan tonen dat ik deze ploeg iets kan bijbrengen.” In een exclusief gesprek met onze analist Gilles De Bilde heeft hij het over de nationale ploeg, z’n titel bij Milan, de impact van Zlatan én over het vertrek van z’n ex-ploeggenoot Kompany bij Anderlecht.