BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Hij schoot ons naar Brazilië en loodste ons nu naar de Final Four in de Nations League: Big Rom is de man van de Big Moments

Rode DuivelsWho’s the man? Romelu Lukaku. Hij is een voorlinie op zichzelf. Buteur, goleador, goalgetter - you name it. 57 interlandgoals nu al en beslissend op zo veel belangrijke momenten. Lukaku is de eerste Europese speler die dat cijfer haalt voor zijn 28ste verjaardag sinds Gerd Müller bij de Mannschaft in 1973. “Ik blijf honger hebben”, aldus Lukaku. Dat belooft.

11 reacties

 • Koen Govaerts

  8 maanden geleden
  Steeds aanspeelbaar, 3 man in zijn rug toch nog bijhouden en goed afleggen, mee verdedigen (goal vermeden), superman. 
 • jean sabbe

  8 maanden geleden
  Fan of niet van Romelu je moet het maar doen . Hij blijft de kritikasters maar de mond snoeren. Hun enige verdienste is dat het hem sterker maakt.Wat een doorzetter!
 • luc teirlynck

  8 maanden geleden
  Voetbal is een Teamsport dus ere aan allen ipv 1 speler op te hemelen
 • Mathieu Vangerven

  8 maanden geleden
  Wij moeten hem ook niet te hoog bejubelen, het is de taak van een spits om op het juiste moment op de juiste plaats te staan en goals te maken. We vergeten is te veel de werken die andere spelers doen. Een ploeg is maar sterk als alle spelers op het veld goed hun werk doen.
 • Herbert Verbeeck

  8 maanden geleden
  Yep. Een beest hé. Daar pak je geen bal vanaf.
 1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.