BELGA
Volledig scherm
© BELGA

HIGHLIGHTS. De knappe goal van De Bruyne, stevige fout op Hazard en tegentreffer van Wales

Rode DuivelsDe Bruyne en Batshuayi knutselden in België-Wales de eerste twee goals in elkaar, maar meteen na rust zorgde Moore voor de aansluitingstreffer. Verder kwamen de bezoekers niet. Herbeleef hieronder alle highlights van de wedstrijd.

1 reactie

 • dries vergauwe

  2 weken geleden
  Wereldklasse pass én afwerking
 1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 2. “Waar staat Eden? Wat heeft Mertens nog in z’n mars? Wat zonder Romelu?”: onze chef voetbal ziet dat de vraagtekens veelvuldiger zijn in aanloop naar het WK
  PREMIUM
  Rode Duivels
  6

  “Waar staat Eden? Wat heeft Mertens nog in z’n mars? Wat zonder Romelu?”: onze chef voetbal ziet dat de vraagte­kens veelvuldi­ger zijn in aanloop naar het WK

  Vandaag Wales, zondag Nederland. Maar vooral: het zal snel november zijn. Deviltime in Qatar. Onze chef voetbal Niels Poissonnier verwacht niet meer dan een statusupdate te krijgen uit dit tweeluik van de Rode Duivels. “Eden is op z’n 31ste ‘a box of chocolates’ geworden. Je weet niet meer zeker wat je krijgt.”