BELGA
Volledig scherm
© BELGA

HIGHLIGHTS. De afgekeurde treffer van Batshuayi en het doelpunt van Praet: bekijk de hoogtepunten van Wit-Rusland - België

3 reacties

 • Gilbert Vermeersch

  1 maand geleden
  It zijn geen van beide hoogtepunten alhoewel de goal van Praet er wel iets boven uitstak.
 • Kjell Van daele

  2 maanden geleden
  Martinez is ne prutser, hem denkt niet aan toekomst, na wk is hem weg
 • Kjell Van daele

  2 maanden geleden
  Martinez is ne prutser, word tijd voor nieuwe trainer,
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Kiest Martínez te vaak op basis van status? Volgens Marc Degryse wel: “Het was de logische keuze om Vanaken te laten starten”
  Play
  Rode Duivels
  11

  Kiest Martínez te vaak op basis van status? Volgens Marc Degryse wel: “Het was de logische keuze om Vanaken te laten starten”

  Youri Tielemans (24) luidde met een strafschopovertreding onbedoeld de remonte van Frankrijk in tegen de Rode Duivels. Een nieuw signaal dat de middenvelder van Leicester niet z’n beste periode beleeft. De vraag dringt zich dan ook op: had de in bloedvorm verkerende Hans Vanaken niet aan de aftrap moeten staan? Onze analist Marc Degryse vindt in ‘HLN Sportcast Deviltime’ alvast van wél.
 1. Ondanks goal De Ketelaere, zit álles tegen in deze Final Four: Rode Duivels ook tegen Italië onderuit
  Play
  Rode Duivels
  271

  Ondanks goal De Ketelaere, zit álles tegen in deze Final Four: Rode Duivels ook tegen Italië onderuit

  Het moest het toernooi worden van het eerherstel na dat teleurstellende EK, maar na Frankrijk ging het ook tegen Italië mis. Minder pijnlijk dan donderdag, maar daarom niet minder ontluisterend. Al moet gezegd dat er werkelijk niéts meezat. Lichtpuntje: de goal van De Ketelaere (2-1). Maar toch: snel vergeten, deze ‘Final Four’ van de Nations League. Eén troost: een bronzen verliezersmedaille hoeft niet opgehaald. Later op de avond pakte Frankrijk het goud na 2-1-winst tegen Spanje.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 3. Dante Vanzeir toont in HLN Sportcast begrip voor stevige kritiek Courtois: “Veel mensen onderschatten wat topsport teweeg kan brengen”
  Play
  HLN Sportcast
  7

  Dante Vanzeir toont in HLN Sportcast begrip voor stevige kritiek Courtois: “Veel mensen onderschat­ten wat topsport teweeg kan brengen”

  Thibaut Courtois haalde gisteren verschroeiend uit richting UEFA en FIFA. “Ze denken enkel aan het geld in hun zakken”. In een nieuwe HLN Sportcast bespreken Union-spits Dante Vanzeir en analist Marc Degryse Courtois’ uitspraken bij gastheer Jonas Decleer en kaarten ze na over de mislukte Final Four van de Rode Duivels.