Hier slapen onze Rode Duivels tijdens het EK: kijk binnen in de kamers van hun (luxe)hotels

Vijfsterrenhotels in het buitenland: heel wat Belgen zullen er de afgelopen maanden al van gedroomd hebben. maar voor onze Rode Duivels is het binnenkort vaste kost tijdens het EK.
Prachtige uitzichten, grote fitnesszalen en alle soorten wellness om helemaal tot rust te komen, horen daar natuurlijk bij. Kijk nu binnen in de luxueuze hotels waar de Belgen zullen overnachten tijdens de groepsfase! 

 1. Rusland-expert meet temperatuur bij onze tegenstander: “Ze hopen op mirakel en zullen extra gedreven zijn op nationale feestdag”
  PREMIUM
  EK voetbal
  1

  Rus­land-ex­pert meet tempera­tuur bij onze tegenstan­der: “Ze hopen op mirakel en zullen extra gedreven zijn op nationale feestdag”

  Morgen is het 12 juni. Zou het toeval zijn dat net dán Rusland zijn openingsmatch op het EK, tegen België, speelt? 12 juni is namelijk ook de ‘Onafhankelijkheidsdag van het Sovjetsysteem’, of de nationale feestdag in Rusland. Meteen weet u ook waarom die Russen er nog net iets meer hun hoofd voor zullen leggen. Carolien van Nunen, Rusland-specialiste van ‘VTM Nieuws’, over hoe onze tegenstanders toeleven naar hun EK-opener.