Gregory Van Gansen / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Gregory Van Gansen / Photo News

Het Rode Duivels-debat met de crew van ‘Devil Time’: “Martínez is een goeie coach, met af en toe een zwakke dag”

Rode DUivelsEnkele weken geleden vertrok de crew van het VTM-studioprogramma Devil Time, die vanavond de omkadering voorziet van België-Frankrijk, op afzondering. Maarten Breckx, Marc Degryse, en Jan Mulder hadden afgesproken om met hun echtgenotes in dezelfde week naar hetzelfde hotel in Marbella te trekken. Teambuilding als voorbereiding op de Final Four in de Nations League. Mulder: “‘The crew’, mijn God, het klinkt als een eufemisme voor een maffiabende.”

33 reacties

 • Alex Wellens

  2 maanden geleden
  Martinez? Is geen goede coach! Hij en zen gouden generatie hebben nog niets bewezen!
 • Agnes Naudts

  2 maanden geleden
  Martinez is helemaal geen goede coach, maar wel degene die de bond wil of kan betalen. Met een echte topcoach zoals Conte of Maldini was Belgie wel al Europees of zelfs wereldkampioen geworden met de gouden generatie. Nu is het te laat na de laatste twee prutsers van bondscoaches.
 • Freddy Lizarran

  2 maanden geleden
  Thielemans mag spelen wegens bewezen diensten. Een coach werkt niet met emoties , maar met zijn beste ploeg . Hoop dat hij vertrekt naar Barcelona. Tijd voor een nieuwe wind
 • peter De ridder

  2 maanden geleden
  Wat Martinez betreft ben ik steeds neutraal gebleven. Maar nu dat die steeds dezelfde fouten blijft maken en niets WIL leren uit het verleden zie ik hem liever buiten. Spreekt hij al nederlands of frans ? NEEN . Heeft hij al iets gewonnen met deze generatie ? NEEN Heeft hij voetbal knowledge ? NEEN Martinez buiten JA ! velen hier hebben gelijk, het mag niets kosten. Deze generatie had zelfs geen trainer nodig om zich te plaatsen voor een EK of WK ,hij heeft niet dat extra geen tactisch plan...
 • Maurice Keukelaers

  2 maanden geleden
  Als ge met de duurste ploeg ter wereld geen enkele titel kan halen, kan je bezwaarlijk een goeie coach genoemd worden.
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Geen euforie in de studio na vijfde groot toernooi op rij: “Halve finale en finale. Dát is de opdracht”
  Play
  Rode Duivels
  45

  Geen euforie in de studio na vijfde groot toernooi op rij: “Halve finale en finale. Dát is de opdracht”

  Voor een vijfde keer op rij gaan de Rode Duivels naar een groot toernooi. Na al die jaren word je het wel gewoon, zo merken ook analisten Marc Degryse en Jan Mulder. Ook omdat het in een groep was met - alle respect - ‘maar’ Tsjechië en Wales als voornaamste concurrenten. “Weinig enthousiasme? (lacht) Dat komt een beetje door de tegenstander”, zegt Mulder. “België heeft een geweldige ploeg en wint altijd tegen zulke teams. Maar halve finales van EK’s en WK’s winnen ze nog niet. Dát is de opdracht van de Duivels. Om daar doorheen te breken.”