"Het is Roberto Positivo. Alles wat er misloopt, praat hij goed”: analist Degryse scherp voor bondscoach

41 reacties

 • Eric De Baeremaeker

  1 maand geleden
  Gelukkig is Martinez geen bedrijfsleider, anders was het al goed wat zijn werknemers zouden maken . Als het goed is mag je positief reageren maar niet op alles .
 • Didier Heggerick

  1 maand geleden
  Nooit fan geweest van Buitenlandse coach en heeft veel geluk gehad dat hij al een team had bij zijn aankomst waar hij niet veel hoefde aan te sleutelen ,nu gaan we zijn kwaliteiten eens gaan zien als de oudere vaarwel zeggen of hij nog prestaties levert als voorheen ?! Best de goede man bedanken en terug een Belgische coach nemen in deze die opbouwt voor na QUATAR ook !
 • tom van nieuwenhuyze

  1 maand geleden
  Awel Marc. Zou jij geen bondscoach worden? Je kan het toch zoooo goed uitleggen.
 • Raymond Pauwels

  1 maand geleden
  Veel commentaren gaan niet over de grond van de zaak. Vraag is niet of degryze een betere trainer is. Vraag is of Martinez het goed doet. Je kan niet de spelers toveren die er niet zijn, maar dat je niet met vergane (en dan nog) glories moet spelen is gewoon een feit. Als ze slecht spelen ook. En ik vrees dat roemloos verliezen tegen een deftige ploeg dat dat ook een feit gaat zijn. Maar ja, ik roep dan ook maar aan de zijlijn zeker...
 • Jean Eeckelaers

  1 maand geleden
  Gooi die trainer toch buiten kost heel veel geld en pakt nooit prijzen
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Italiaanse pers: “Courtois bevestigt dat hij beste keeper ter wereld is” - “Gelukkig is België geen Spanje en viel De Bruyne slechts in”
  Play
  Rode Duivels
  25

  Italiaanse pers: “Courtois bevestigt dat hij beste keeper ter wereld is” - “Gelukkig is België geen Spanje en viel De Bruyne slechts in”

  Geen al te grote koppen in de Italiaanse pers zondag - het ging tenslotte toch maar over een troostfinale. De teneur is dat Italië een verdiende zege boekte, al beseffen ze in de laars maar al te goed dat dit Duivels waren zonder Lukaku en met De Bruyne als invaller. Lof voor Courtois, die voor Calciomercato net als Chiesa een 7 op 10 kreeg. Alleen Barella, maker van de knappe openingsgoal, kreeg meer punten.