"Het is Roberto Positivo. Alles wat er misloopt, praat hij goed”: analist Degryse scherp voor bondscoach

41 reacties

 • Eric De Baeremaeker

  2 maanden geleden
  Gelukkig is Martinez geen bedrijfsleider, anders was het al goed wat zijn werknemers zouden maken . Als het goed is mag je positief reageren maar niet op alles .
 • Didier Heggerick

  2 maanden geleden
  Nooit fan geweest van Buitenlandse coach en heeft veel geluk gehad dat hij al een team had bij zijn aankomst waar hij niet veel hoefde aan te sleutelen ,nu gaan we zijn kwaliteiten eens gaan zien als de oudere vaarwel zeggen of hij nog prestaties levert als voorheen ?! Best de goede man bedanken en terug een Belgische coach nemen in deze die opbouwt voor na QUATAR ook !
 • tom van nieuwenhuyze

  2 maanden geleden
  Awel Marc. Zou jij geen bondscoach worden? Je kan het toch zoooo goed uitleggen.
 • Raymond Pauwels

  2 maanden geleden
  Veel commentaren gaan niet over de grond van de zaak. Vraag is niet of degryze een betere trainer is. Vraag is of Martinez het goed doet. Je kan niet de spelers toveren die er niet zijn, maar dat je niet met vergane (en dan nog) glories moet spelen is gewoon een feit. Als ze slecht spelen ook. En ik vrees dat roemloos verliezen tegen een deftige ploeg dat dat ook een feit gaat zijn. Maar ja, ik roep dan ook maar aan de zijlijn zeker...
 • Jean Eeckelaers

  2 maanden geleden
  Gooi die trainer toch buiten kost heel veel geld en pakt nooit prijzen
 1. Jan Mulder voelde anticlimax van ver aankomen: “Totaal verkeerde tactiek in tweede helft”
  Play
  Rode Duivels
  39

  Jan Mulder voelde anticlimax van ver aankomen: “Totaal verkeerde tactiek in tweede helft”

  Jan Mulder zag de bui hangen. “België stond 2-0 voor aan de rust. Dan kan je wel in de tweede helft op de counter gaan spelen, maar niét door hélemaal in de verdediging te gaan kamperen”, vertelt hij. “Er was geen haar op het hoofd van één Belg dat er nog maar aan dacht om zelf een doelpunt te maken. Fout! Compleet de verkeerde tactiek. Dat Frankrijk verdiend wint is de schuld van België. Je voelde dit aankomen.”
 2. "Laten we niet ál te gek doen": onze chef voetbal ziet hoe het publiek zijn geloof in Rode Duivels nog wat meer kwijt is, maar roept op tot kalmte
  PREMIUM
  Rode Duivels
  86

  "Laten we niet ál te gek doen": onze chef voetbal ziet hoe het publiek zijn geloof in Rode Duivels nog wat meer kwijt is, maar roept op tot kalmte

  Twee opeenvolgende nederlagen voor de Rode Duivels onder Roberto Martínez. Een negatieve primeur is dat, maar onze chef voetbal Stephan Keygnaert stelt de bondscoach niet meteen in vraag. Achtergrond bij de twee nederlagen van de Rode Duivels in de Final Four van de Nations League. “De defensieve lacunes zullen in de toekomst niet zozeer opgelost moeten worden door een injectie aan individueel talent, maar dienen een collectief antwoord te krijgen. En dát is dan weer, jazeker, de verantwoordelijkheid van de coach.”
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. Dante Vanzeir toont in HLN Sportcast begrip voor stevige kritiek Courtois: “Veel mensen onderschatten wat topsport teweeg kan brengen”
  Play
  HLN Sportcast
  7

  Dante Vanzeir toont in HLN Sportcast begrip voor stevige kritiek Courtois: “Veel mensen onderschat­ten wat topsport teweeg kan brengen”

  Thibaut Courtois haalde gisteren verschroeiend uit richting UEFA en FIFA. “Ze denken enkel aan het geld in hun zakken”. In een nieuwe HLN Sportcast bespreken Union-spits Dante Vanzeir en analist Marc Degryse Courtois’ uitspraken bij gastheer Jonas Decleer en kaarten ze na over de mislukte Final Four van de Rode Duivels.