Roberto Martínez.
Volledig scherm
PREMIUM
Roberto Martínez. © Photo News

Het Duivels kantje van ‘Mr. Brightside’ Roberto Martínez: “Ik heb niks te zeggen over de ref, maar…”

Rode DuivelsVergeet de charmante façade. Vergeet het optimisme van ‘Mr Brightside’. Achter die lieftallige glimlach verbergt Roberto Martínez zijn duivels kantje. Een slechte verliezer die een natie nu ook heeft leren kennen sinds die gemene uithaal naar de VAR in Wales. Uw krant dook in het verleden van de bondscoach en beantwoordt volgende vraag: waarom kan Martínez zo moeilijk om met verlies?   

10 reacties

 • roger goddeeris

  4 maanden geleden
  Als men deze zaak eens klaar en duidelijk overlegd, wat heeft deze man gepresteerd om zulk loon te ontvangen? Heeft spelers met veel talent ter beschikking gehad om prijzen te pakken maar heeft het klaargespeeld om alles de nek om te draaien ,en geen enkele prestatie kunnen neerzetten waarvan men kan zeggen dat ze goed was Weg ermee en zo vlug mogelijk
 • Bob Fréson

  4 maanden geleden
  Veel trainers voor hem hebben het veel beter gedaan met veel minder centen en met veel minder kwaliteiten. Toen was het nog een plezier om naar de Rode Duivels te kijken. En zeggen dat er nog heel wat bijzonder goede voetballers rondlopen die hun kansen niet krijgen. Grote schande.
 • Erik Audenaert

  4 maanden geleden
  Moniek Smets , jij zegt nu eens de volledige waarheid over die vent . Geld pakken om niets te doen en geen Nederlands willen praten . Ik ben het volledig met je eens .
 • Gino Denil

  4 maanden geleden
  Een trainer uit de subtop wordt tactisch al eens gepakt door trainers als Conte, Giggs, Deschamps of Van Gaal.
 • Sonja De Grave

  4 maanden geleden
  De grootste mislukkeling als bondscoach die men maar kan hebben. Noch Wilmots en andere mindere goden, die destijds onbekwaam werden geacht om de RD te coachen en die het moesten doen met heel veel minder kwaliteit, hebben zo een belabberd resultaat neergezet als Martinez, rekening gehouden met de grote groep wereldspelers waarover hij beschikte. Niets niemendal heeft hij gewonnen door zin eigenzinnigheid en zijn tactisch onbenul gecomplementeerd met zijn favoritisme voor bepaalde spelers
 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.