AP
Volledig scherm
© AP

HET DEBAT. Wat vindt u van de uitbrander waarmee Kevin De Bruyne de andere Duivels wakkerschudde?

Wat je ziet is wat je krijgt. Wegwerpgebaren, pittige discussies, een paar stevige verwijten. Kevin was gisteravond Kevin niet. Een vat vol frustraties die hij niet wegstak. De bondscoach kreeg er van langs, Toby Alderweireld zwaaide met een vingertje, maar De Bruyne beet van zich af. Discussies die hij in de armen van zijn kinderen vergat. Maar wat vindt u: was de manier waarop ‘KDB’ handelde, de juiste?

121 reacties

 • Kurt Neyens

  2 uur geleden
  KDB gedraagt zich als een kleuter. Als uw eigen spel top is, mag je spreken. Als je speelt zoals hij, moet je harder werken.
 • Ginette Cooleman

  2 dagen geleden
  Prima
 • Gilbert De Keyser

  2 dagen geleden
  Kevin heeft de ongelofelijke gave om het spelletje volledig te beheersen Hij scant het veld en de posities van medemaats voortdurend. Door de frustraties was zijn spel veel minder. Terecht verwacht hij van zijn collega's en de coach dat ze top zijn! Misschien zijn ze nu wakker geschud, wordt er beter gevoetbald en zal Kevin terug outstanding zijn.
 • Stroobants Alexander

  2 dagen geleden
  Misschien was Canada gewoon heel goed , kunnen dat zien in hun volgende wedstrijden. En misschien een starten met Onana in de plaats van Witsel, zou Tielemans er nooit uit laten dan missen we te veel creativiteit.
 • pierre de smet

  4 dagen geleden
  Thibeau en Kevin hebben het na de wedstrijd zelf gezegd , het moet veel beter . En wat Kevin betreft denk dat die met grote frustaties zat en daardoor zijn passen ook niet goed waren . Hopelijk tegen Marokko een ander middenveld , Maar zeker starten met Carrasco en Trossard En Carrasco nu niet gaan uitspelen als halve verdediger . Maar eerlijk door die ene verre pas is er een goal gevallen .
 1. Een sneltrein op rechts, speler op een zijspoor bij Standard en een ex-Bruggeling: alles wat u moet en mag weten over de elf van Marokko
  PREMIUM
  1

  Een sneltrein op rechts, speler op een zijspoor bij Standard en een ex-Bruggeling: alles wat u moet en mag weten over de elf van Marokko

  ‘All eyes on’ Hakim Ziyech, speler van Chelsea, man met een heerlijke pass en dito schot voor het duel met onze Duivels. Maar Ziyech staat er natuurlijk niet alleen voor op dit WK. Van een ex-speler van Club Brugge over een verdediger die tot zijn 21ste in de Franse vijfde klasse voetbalde tot de man die in de Ligue 1 enkel ene Lionel Messi voor zich moet dulden qua meest geslaagde dribbels, dit zijn de elf spelers van Marokko.
 2. Het belang van Kevin De Bruyne voor de Rode Duivels in woorden en cijfers: “Met hem heb je drie spelers in één”
  PREMIUM
  Rode Duivels

  Het belang van Kevin De Bruyne voor de Rode Duivels in woorden en cijfers: “Met hem heb je drie spelers in één”

  Drie in één is het doel. Op het WK voetbal hoopt Kevin De Bruyne (31) in de eerste plaats zijn kroost onvergetelijke herinneringen te bezorgen. Als alles meevalt, ook een natie en miljoenen kijkers. Zij kijken uit naar de beste middenvelder van het moment. Het brons van de Ballon d’Or moet blinken, maar de Rode Duivels zijn Manchester City niet. Hoe anders speelt De Bruyne bij België dan bij zijn club? Waarom werkt hij in Qatar naar een climax toe? En welke raad geeft toptrainer Pep Guardiola mee aan de bondscoach om De Bruyne maximaal te doen renderen?