AP
Volledig scherm
© AP

Het bibberen kan weer even stoppen: Duivelse defensie blijft dit keer (quasi) overeind, Dendoncker depanneert opnieuw met verve

Rode DuivelsEen moment van onoplettendheid dat uiteindelijk zonder gevolgen bleef. Maar als het goed is, schrijven we het ook. De verdediging van de Rode Duivels liet weinig steken vallen. En Dendoncker krijgt ondanks dat foutje een pluim voor die droge knal.

5 reacties

 • frankie bressinck

  2 maanden geleden
  Allez, ze winnen met 6-1 tegen een B-ploeg van Polen! Lewandowski ging eraf en dan pas scoorden ze de ene na de andere, ook de vervanging van Hazard door Trossaert was een voltreffer!!
 • Albert VERBRUGGEN

  2 maanden geleden
  Mooi. maar heb je gezien wat de spelers en trainers van Polen deden bij het volkslied? Allemaal om ter hardst meezingen. Heb je gezien wat de Belgen deden? De helft stond erbij alsof het ze zich geen moer kon schelen. Als ze mochten, hadden ze oortjes ingedaan om wat andere muziek te spelen. WAT EEN SCHANDE!
 • Karel Dierckx

  2 maanden geleden
  Komaan. Een wedstrijd tegen Polen, met een middenveld dat we makkelijk overklassen en maar één spits (al is het er dan één van wereldklasse, Lewandowski blijft afhankelijk van de aanvoer) is absoluut geen referentie voor de verdediging. Als de RD willen meedoen voor de prijzen is wat geluk sowieso onontbeerlijk, maar moet eerst en vooral de betrouwbaarheid omhoog. Met deze verdediging gaan ze geen geluk afdwingen.
 • RENE KEEGAN

  2 maanden geleden
  dendoncker en trossard hebben de echte stiel van voetballer (je moet én aanvallen én verdedigen) geleerd bij niet echte topploegen in engeland. een paar sterren van ons hebben die zo noodzakelijke tussenstop duidelijk overgeslagen en dat hadden ze beter niet gedaan !
 • Ricky Bogman

  2 maanden geleden
  Doordekken op een pivot is helemaal iets anders dan doordekken op afhakende spelers zoals Depaey en Bergwijn. Dat had ik vrijdag wel eens willen zien...