HERBELEEF. Vermaelen: “Eigen verdienste dat verdediging nog niet getest is geweest” - Martínez: “Eén dag extra rust kan het verschil maken”

Rode DuivelsDe groepsfase zit erop. De Rode Duivels keerden met een 9 op 9 en een flinke portie vertrouwen in de rugzak naar ons land terug. De nationale selectie is rond 14 uur op Charleroi geland, Thomas Vermaelen en Roberto Martínez spraken met de pers. 

7 reacties

 • maarten mouton

  1 maand geleden
  Tegen Denemarken is de verdediging nochtans sterk getest geweest en hebben ze toen zwaar gefaald.
 • Dave Janssens

  1 maand geleden
  Sommigen in de sporza studio gunnen het Eden niet. Iemand met de nodige adelbrieven en sinds hij zich bij de nationale vervoegde in betere handen lijkt en met succes hard aan zijn comeback werkt. Iemand die, ondanks 2 jaar niet meer goed te hebben kunnen trainen of spelen, erg hoopvolle resultaten neerzet en vermoedelijk slechts 1 wedstrijd van zijn beste zelf verwijderd staat. Die gaat men dat extra beetje benodigde vertrouwen ontzeggen. Of hoe men onze grootste talenten vakkundig kapot maakt.
 • Dave Janssens

  1 maand geleden
  Als Eden 2 keer scoort, wat zomaar had gekund, hadden sporza "analisten" een andere plaat gedraaid en had men vandaag geen bs reacties moeten lezen van 'supporters' die beter zijn in het blindelings volgen van bs uitspraken dan dat ze zelf in staat zijn een wedstrijd te kijken. "Hazard vertraagd het spel" mijn voeten. Ik kan zo een reeks fasen aanhalen die het tegendeel bewijzen. Schande dat een van de beste spelers ter wereld na 2 jaar blessureleed niet het vertrouwen krijgt dat hij verdiend.
 • Stef De Vos

  1 maand geleden
  Moet Eden persé op het veld van het Belgische elftal en matchen spelen op het EK om zijn marktwaarde bij een transfert van Real naar andere geïnteresseerde ploegen te vergroten? Hij vertraagt het spel van het Belgische elftal. Speelt Martinez een rol in het belang van Real en wordt de Belgische opgeofferd? Hij vertrekt er toch en zal wel een uitleg hebben voor de vervroegde uitschakeling zonder dat die bij Eden ligt. Torgan, Joeri, Mertens e.a. zijn veel aanvallender ingesteld dan Eden.
 • Sabine De Meyer

  1 maand geleden
  Geen thuisvoordeel voor de RD met dank alweer aan onze politici ...