Eden Hazard trok de bokshandschoenen aan.
Volledig scherm
Eden Hazard trok de bokshandschoenen aan. © Deviltime KBVB

HERBELEEF. Thorgan Hazard traint weer mee, broer Eden trekt de bokshandschoenen aan

Rode DuivelsDe Rode Duivels hebben er een behoorlijk rustige dag opzitten. Ook voor hen was het vooral uitkijken naar wie hun tegenstander in de 1/8ste finales zou worden: Portugal, dus. Goed nieuws was er op training: Thorgan Hazard deed weer mee. Herbeleef hieronder hoe de Duivels hun woensdag beleefden. 

9 reacties

 • Etienne Goedertier

  3 maanden geleden
  Hopelijk is Thorgan erbij, die veel beter in vorm is dan Eden.
 • Guido Verlinden

  3 maanden geleden
  Idd ze zullen het anders moeten aanpakken of het gedaan met de feest.!!
 • Marc Sierens

  3 maanden geleden
  Ze hebben geluk ons rode duivels dat ze nog niet tegen een waardige ploeg hebben moeten spelen,pas vanaf nu komt het en Martinez die ontvang zijn miljoenen wedde en bolt het hem af volgend seizoen wat kan hem gebeuren
 • Els Martin

  3 maanden geleden
  Het zal alleszins heel wat rapper moeten, iemand die de Duitsers zag spelen weet het wel...
 • Pieter De Weerdt

  3 maanden geleden
  De 8ste finale zal waarschijnlijk tegen Portugal zijn. En ik moet eerlijk zijn, in de 3 matchen die ze gespeeld hebben in de poulefase vond ik ze niet beter dan Nederland met uitgezonderd Kevin. Tegen Portugal is het wel andere koek he. Mijn pronostiek is alvast 2-0 voor Portugal
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.