HERBELEEF. Martínez en Hazard spreken pers toe, Henry zet Lukaku & De Bruyne met mond vol tanden

Rode DuivelsAmper twee dagen zijn ze in België geweest na hun wedstrijd tegen Denemarken. Deze namiddag stegen onze Rode Duivels alweer op in Charleroi. Bestemming: Sint-Petersburg, voor de derde en laatste groepswedstrijd tegen Finland. In de voormiddag trainden ze nog een laatste keer in Tubeke, ‘s avonds volgde er een persconferentie met Roberto Martínez en Eden Hazard. Hieronder herbeleeft u het verloop van matchday -1!

12 reacties

 • van roy jozef

  1 maand geleden
  Spelers die het spel ophouden of hun mannetje niet aankunnen tijdens de match moeten eruit.
 • JOHN SMITS

  1 maand geleden
  Iemand die topschutter van het toernooi kan worden stel je altijd op.
 • Tom Caers

  1 maand geleden
  Henry man man man wat een voetballer
 • Gino Denil

  1 maand geleden
  Tot nu toe zijn er maar drie ploegen die echt overtuigend waren over beide wedstrijden. Italië, België en Nederland. Zou mooi zijn, een finale België-Nederland.
 • jules wolfs

  1 maand geleden
  Finland is een grote ploeg hoor pas op he
 1. Na amper 4 minuten: Chadli snelst vervangen invaller ooit bij Rode Duivels én in EK-geschiedenis
  Rode Duivels
  9

  Na amper 4 minuten: Chadli snelst vervangen invaller ooit bij Rode Duivels én in EK-geschiede­nis

  Amper vier minuten duurde de invalbeurt van Nacer Chadli tegen Italië. De flankspeler kwam na 69 minuten Thomas Meunier vervangen, maar moest zelf vier minuten later opnieuw naar de kant. Een blessure in de dij, zo gaf hij aan. Dennis Praet was zijn vervanger. Chadli was in zijn korte periode wél bijna goed voor een assist, maar Lukaku noch Hazard kon zijn voorzet afwerken. De Rode Duivel krijgt zo het record op zijn naam voor kortste invaller die opnieuw wordt gewisseld bij de Duivels. Hij neemt het record af van Christophe Lepoint. Die kwam in 2010 tegen Finland tussen de lijnen, om een kwartier later een zware knieblessure op te lopen. Het is tevens de snelst vervangen wisselspeler ooit in de EK-geschiedenis.