HERBELEEF. Iedereen present op training Rode Duivels, Gilles De Bilde ziet twee grote vraagstukken

Rode DuivelsDe Rode Duivels kennen hun tegenstander in de volgende ronde van het EK: Portugal. Yannick Carrasco en Toby Alderweireld vrezen de match van zondag niet. “We moeten tonen dat andere landen terecht schrik van ons hebben.” Na die persbabbel kon bondscoach Martínez gericht gaan trainen op de velden van Tubeke. Iedereen tekende present, dus ook Thorgan Hazard. 

12 reacties

 • Harry Vankrinkelen

  3 maanden geleden
  Tijd van de goed Mertens is voorbij, bekijk de eerste wedstrijd en zie hoe hij staat te huppelen en de manier hoe hij loopt,ik hoop dat Martinez het begrepen heeft en jongens als Docku of Trossard inbrengt die acties ondernemen die ruimte bied voor de anderen.
 • Dave Janssens

  3 maanden geleden
  Courtois, Alderweireld, Vermaelen/Boyata, Vertonghen, Witsel, Meunier, T. Hazard, De Bruyne, E. Hazard, Lukaku, Carrasco/Mertens.. Opgesteld door een Belg^^
 • Simonne Dedeken

  3 maanden geleden
  Een Spanjaard zal wel de selectie bepalen, van een speler zijn we zeker, Chadli speelt
 • Dave Janssens

  3 maanden geleden
  Wnnr je het eens bent dat wij een goede Eden nodig hebben en veronderstelt dat het belangrijk is dat hij in het tornooi groeit, dan is de vraag omtrent Yannick overbodig. Er zijn sowieso nooit makkelijke keuzes, en de bondscoach verdiend het respect daar hij en niemand anders verantwoordelijkheid draagt. De voorafgaande situatie rond Eden en Axel is reeds lang bekend. We weten al een tijd dat er een plan diende gevolgd, wat tot nu erg gunstig en volgens plan verliep. Wijk er dan ook niet vanaf.
 • Bart Maris

  3 maanden geleden
  Veronderstel dat zowel Tielemans als Mertens niet meteen zullen starten.
 1. Lukaku komt in exclusief gesprek met Degryse nog eens terug op teleurstellend EK: “Italië heeft ons tactisch én voetbaltechnisch overklast. Vooral dat laatste deed pijn”
  Play
  RODE DUIVELS
  42

  Lukaku komt in exclusief gesprek met Degryse nog eens terug op teleurstel­lend EK: “Italië heeft ons tactisch én voetbal­tech­nisch overklast. Vooral dat laatste deed pijn”

  Onze huisanalist Marc Degryse had voor VTM NIEUWS een exclusief interview met Romelu Lukaku (28). Net als Eden Hazard enkele dagen geleden ging ook ‘Big Rom’ op één van de tribunes in het voetbalcentrum van Tubeke geen thema uit de weg. Hij praat openhartig over zijn droomtransfer naar Chelsea, naar eigen zeggen de enige club voor wie hij Inter zou verlaten.