HERBELEEF. Iedereen present op training Rode Duivels, Gilles De Bilde ziet twee grote vraagstukken

Rode DuivelsDe Rode Duivels kennen hun tegenstander in de volgende ronde van het EK: Portugal. Yannick Carrasco en Toby Alderweireld vrezen de match van zondag niet. “We moeten tonen dat andere landen terecht schrik van ons hebben.” Na die persbabbel kon bondscoach Martínez gericht gaan trainen op de velden van Tubeke. Iedereen tekende present, dus ook Thorgan Hazard. 

12 reacties

 • Harry Vankrinkelen

  1 jaar geleden
  Tijd van de goed Mertens is voorbij, bekijk de eerste wedstrijd en zie hoe hij staat te huppelen en de manier hoe hij loopt,ik hoop dat Martinez het begrepen heeft en jongens als Docku of Trossard inbrengt die acties ondernemen die ruimte bied voor de anderen.
 • Dave Janssens

  1 jaar geleden
  Courtois, Alderweireld, Vermaelen/Boyata, Vertonghen, Witsel, Meunier, T. Hazard, De Bruyne, E. Hazard, Lukaku, Carrasco/Mertens.. Opgesteld door een Belg^^
 • Françoise Dupont

  1 jaar geleden
  Een Spanjaard zal wel de selectie bepalen, van een speler zijn we zeker, Chadli speelt
 • Dave Janssens

  1 jaar geleden
  Wnnr je het eens bent dat wij een goede Eden nodig hebben en veronderstelt dat het belangrijk is dat hij in het tornooi groeit, dan is de vraag omtrent Yannick overbodig. Er zijn sowieso nooit makkelijke keuzes, en de bondscoach verdiend het respect daar hij en niemand anders verantwoordelijkheid draagt. De voorafgaande situatie rond Eden en Axel is reeds lang bekend. We weten al een tijd dat er een plan diende gevolgd, wat tot nu erg gunstig en volgens plan verliep. Wijk er dan ook niet vanaf.
 • Bart Maris

  1 jaar geleden
  Veronderstel dat zowel Tielemans als Mertens niet meteen zullen starten.