Mertens en Alderweireld vandaag op training.
Volledig scherm
Mertens en Alderweireld vandaag op training. © Photo News

HERBELEEF. Eden Hazard, in bijzijn van twee kinesisten, toch op training - Van Loock over familiebezoek: “Storm in een glas water”

Rode DuivelsMatchday minus two. Er was vandaag even heisa over het familiebezoek van de Rode Duivels, Dries Mertens en Youri Tielemans spraken met de pers en Eden Hazard was met kinesisten op training. Kevin De Bruyne en Jason Denayer pasten. Herbeleef de Duivelse dag hieronder in onze liveblog.

2 reacties

 • Pieter geens

  3 maanden geleden
  Ze doen vrijdag wel mee , ze zijn zout in de ogen van de Italianen aan het strooien ! Kevin en Eden zullet top zijn vrijdag !
 • Jozef vanden kieboom

  3 maanden geleden
  Hopelijk is deze correcter dan Felixke Want het zal weer hakken worden de Italianen kennende
 1. Ontgoochelend EK en nog argwaan door corona: voorlopig slechts 20.000 tickets verkocht voor België-Tsjechië
  RODE DUIVELS
  5

  Ontgooche­lend EK en nog argwaan door corona: voorlopig slechts 20.000 tickets verkocht voor Bel­gië-Tsje­chië

  Wie zondag de Rode Duivels wil aanmoedigen op de Heizel heeft daar nog alle kans toe. Voorlopig zijn er slechts 20.000 tickets verkocht, wat betekent dat er nog zeker 15.000 kaarten beschikbaar zijn. De verkoop loopt online tot zondagmiddag 12 uur op de site van de KBVB, een Covid Safe Ticket is wel noodzakelijk om het stadion binnen te geraken. Dat er voorlopig zo weinig enthousiasme is, hoeft niet te verbazen, zo klinkt het bij de voetbalbond. Niet alleen was er net een ontgoochelend EK, vele supporters zijn ook argwanend om in coronatijden grote massa’s op te zoeken en Tsjechië is niet de meest sexy tegenstander.