Photo News
Volledig scherm
© Photo News

HERBELEEF. Duivels reizen morgenvroeg af in Charleroi, zonder De Bruyne - 25.000 fans voor duel tegen Denemarken

Rode DuivelsMorgen trappen Turkije en Italië het EK op gang, maar, nog belangrijker: onze Rode Duivels reizen dan ook af naar Sint-Petersburg om er zaterdag hun opener af te werken tegen Rusland. Welk nieuws valt er nog te rapen in het Belgische kamp, daags voordat de Duivels op het vliegtuig stappen? Via deze liveblog blijft u alvast op de hoogte!

2 reacties

 • Frank Coussement

  1 maand geleden
  Het gaat spijtig genoeg nogal veel over de spelers die niet fit zijn. En ze fit krijgen? Het zal snel moeten gaan. Binnen een kleine maand zit het EK erop. Gelukkig zit er nog altijd veel kwaliteit in de groep.
 • Reygaerts raf

  1 maand geleden
  Het zal vooral 'nooit' worden, wel wat individueel talent aanwezig maar als ploeg niet de "over mijn lijké mentaliteit. Ze worden ook te veel gepamperd door die Martinez.
 1. Wat een domper! Rode Duivels verliezen van energiek Italië en zien EK eindigen in kwartfinales
  Play
  Rode Duivels
  139

  Wat een domper! Rode Duivels verliezen van energiek Italië en zien EK eindigen in kwartfina­les

  De EK-droom is abrupt voorbij. Geen halve finale. De Belgische pijnpunten blootgelegd door een sterkere en meer dynamische Squadra. Met dank aan de verrassende uitblinker Jérémy Doku, dat het nog zo’n nagelbijter werd in de Allianz Arena. Het was zijn flits die de Rode Duivels op slag van rusten hoop bracht. De penalty van Lukaku zorgde voor de aansluiting (2-1), de gelijkmaker van Romelu bleef steken op Spinazzola. Zonde, maar verdiend voor Italië. Het WK in de winter van 2022 dan maar? Met of zonder Martínez.