EPA
Volledig scherm
© EPA

HERBELEEF. De Bilde volgde de eerste training op Russische bodem: “Aantal knopen die nog moeten worden doorgehakt”

Rode DuivelsHet is zover! Vanavond trappen Turkije en Italië het EK op gang, maar, nog belangrijker: de Rode Duivels reizen naar Sint-Petersburg om er morgen hun opener af te werken tegen Rusland. Welk nieuws valt er nog te rapen in het Belgische kamp? Via deze liveblog blijft u op de hoogte!

13 reacties

 • RITA VAN EECKENRODE

  2 weken geleden
  Waarom Eden Hazard meenemen? Hij heeft zijn beste jaar al gehad. Geef jongere voetballers een kans.
 • jules wolfs

  2 weken geleden
  Direct naar huis
 • eric debanne

  2 weken geleden
  Een stuk " gruyere " de defensie van de rode duivels helaas ...! Middenveld zonder Witsel en de Bruyne ook fel verzwakt vrees ik ... Alleen de aanval zal goed zijn normaal ...🙄
 • Patrick Vriends

  2 weken geleden
  Grote show met het hotel en nu ? Bevestig jullie inkomen maar eens aan heel de natie !!! Eerste plaats en anders een grote mislukking .
 • guy vermeulen

  2 weken geleden
  Eerste ronde liggen ze er uit.
 1. Even zorgen om Eden Hazard, nadat hij in duel neergaat en pijnlijk naar zijn voet grijpt
  Rode Duivels

  Even zorgen om Eden Hazard, nadat hij in duel neergaat en pijnlijk naar zijn voet grijpt

  Het zal toch niet? Vlak voor de pauze, Lukaku die perfect Eden Hazard aanspeelt in de zestien. Net voor de aanvaller wou aanleggen, ging hij neer in duel met O’Shaughnessy. Te licht voor een strafschop, zo oordeelde ref Brych. Zo mogelijk veel erger: Hazard greep meteen naar de linkervoet en trok een pijnlijke grimas. Gelukkig al niet de rechterenkel waaraan Eden in maart vorig jaar is geopereerd en die hem al bijna anderhalf jaar parten speelt. Maar al trekkebenend moest Hazard verder, waarna er een minuutje later afgeloten werd voor de pauze. Gelukkig start Eden, geregeld bij de acties betrokken maar weinig succesvol laat staan flitsend, nog wel de tweede helft. Hij staat voor het eerst sinds 1,5 jaar aan de aftrap van een match met de Rode Duivels.