Eden Hazard en Charles De Ketelaere.
Volledig scherm
Eden Hazard en Charles De Ketelaere. © Photonews/VTM

HERBELEEF. Broers Hazard arriveren samen in Tubeke, De Ketelaere afgezet door vriendin Jozefien - 25 Duivels werken eerste training af, geen Courtois

Rode DuivelsThe boys are back in town. Deze namiddag arriveerden de Rode Duivels aan het trainingscomplex in Tubeke. De broers Hazard kwamen samen toe, Club-youngster Charles De Ketelaere werd dan weer afgezet door zijn vriendin Jozefien. De komende week spelen de Duivels WK-kwalificatieduels tegen Estland en Wales. Dries Mertens en Dante Vanzeir stonden intussen de pers te woord, waarna de Duivels een eerste training afwerkten. Hieronder kan u alles herbekijken. 

0 reacties

  1. Stage in Qatar is niet de enige mogelijkheid: Rode Duivels hebben nog twee andere opties
    Play
    Rode Duivels

    Stage in Qatar is niet de enige mogelijk­heid: Rode Duivels hebben nog twee andere opties

    De mogelijkheid bestaat dat de Rode Duivels in maart hun tenten opslaan in Qatar, maar Roberto Martínez heeft nog twee andere opties. “Een oefenkamp in Qatar zou ons in staat stellen om een idee te krijgen van wat ons op het WK te wachten staat”, aldus de Spanjaard. “Optie twee is dat we twee wedstrijden in België spelen. Een derde mogelijkheid is dat we één wedstrijd in België spelen en één buitenshuis. Op dit moment zijn we bezig met de invulling van de wedstrijden. De mogelijkheden die zich op dat vlak aandienen, zullen belangrijk zijn om te beslissen wat we gaan doen. Die wedstrijden moeten precies zijn wat we willen voor de spelers met minder dan 50 caps die we in maart willen selecteren.”