HERBELEEF. "Als Lukaku goed herstelt, staat hij ook tegen Finland in de spits”

Rode DuivelsDankzij het perfecte rapport van zes op zes zijn de Rode Duivels al zeker van kwalificatie voor de volgende ronde. Inmiddels zitten de Belgen opnieuw in het Basecamp in Tubeke. Volg in deze liveblog het belangrijkste nieuws over ons nationale voetbalploeg op de voet.

20 reacties

 • Karpov Alex

  3 maanden geleden
  Belgen gaan nooit ek winnen, ze hebben veel te grote gedachte over zichzelf, ze kunnen amper 2 goals scoren, voor de beste ploeg volgens fifa ranking is heel flauw, tegen Italië gaan ze zeker verliezen voor ene keer dat we een echte wedstrijd gaan zien die eerlijk is qua voetbal niveau, België moet echt beginnen beter spelen en zich bewijzen met goals en niet met grote namen gelijk hazard(veel blala weinig boom, boom)
 • leo Mariën

  3 maanden geleden
  De eerste helft was erbarmelijk maar o zo leerrijk. Toppers heb je nodig op zo'n tornooi, hopelijk blijven de kwetsuren achterwegen. En zeg nu eerlijk, de parels van de twee doelpunten schitterden zo sterk dat de eerste helft snel vergeten zal zijn.
 • Marcus Camps

  3 maanden geleden
  Hoog tijd om Benteke eens te zetten tegen Finland. Mensen moeten ook klaar zijn als je ze moet gebruiken ... Romelu eens een dagje laten rusten kan geen kwaad en houdt anderen tevreden. Tielemans ook rust. Hazard, De Bruyne, Praet, Trossard ziet er ook niet slecht uit ...
 • Wim Andries

  3 maanden geleden
  Beste peter berg , probeer het eens een beetje positiever te zien , inderdaad eerste helft van romelu was dramatisch maar hij was buiten eden de enigste speler die 3 man kon dribbelen waar de 2 de goal uit kwam, hij trekt constant 2 ,man op hem ,het zal altijd niet perfect zijn maar wees blij dat hij in onze ploeg sta en niet tegen ons ,buitenland geniet ervan waarom jij niet
 • Gilbert Vermeersch

  3 maanden geleden
  Zonder z’n sterren wordt het moeilijk de finale te halen, zoveel was duidelijk tijdens de eerste helft tegen een wel zeer goed Denemarken. Er moest intelligent voor iedere bal gevochten worden, net daar lukte het niet. Kwetsuren moeten er nog eens niet bovenop komen.