Wales WAL
1
EINDE
1
België BEL
 • 32' Goal Kieffer Moore
 • Kevin De Bruyne Goal 12'

Héérlijke goal De Bruyne schaars Belgisch hoogtepunt in Wales: Duivels niet verder dan draw

Rode DuivelsVoor spanning moest je dinsdagavond in Rotterdam en niet in Cardiff zijn. Want België-Wales leverde een salonremise op. Wales blij met het nodige punt, experimentele Duivels alleen voor de pauze op niveau. Eens te meer onder regie van een toen briljante De Bruyne, maker van een al even briljante goal. Een vermijdbare tegengoal zorgde voor de tweede draw in deze campagne, waardoor we mogelijk de eerste plaats op de FIFA-ranking kwijt zijn. Maar toch alweer 20 op 24. Op naar Doha.

19 reacties

 • Albert de Lovendeghem

  6 maanden geleden
  Het supertalent van Brugge, CDK, mocht zijn kunnen tonen. Conclusie: niet gezien! Volkomen terecht van Martinez dat hij hem maar een invaller vond. Overroepen speler.
 • Christiaan GOETHALS

  6 maanden geleden
  Op 1 staan is de weerspiegeling van de waarde van de RD. Het is een opsomming van goede resultaten. Om een WK of EK te winnen moet je geluk hebben , een slecht moment kan fataal zijn en is niet altijd de beste ploeg die met de eer gaat lopen, Griekenland indachtig.
 • jean panis

  6 maanden geleden
  Volgens de kenners hier zou De Ketelare al 2 jaar vaste waarde moeten zijn bij de duivels en dat terwijl zijn eigen zo genaamde top coach amper 1 jaar voluit in hem geloofd
 • Kjell Van daele

  6 maanden geleden
  Hopelijk word mignolet niet meer oproepen, kasteels em zelz zijn veel beter, mignolet kon dan 2 keer spelen en hem loopt weg
 • Thierry Maenhaut

  6 maanden geleden
  Hoe sneller hoe liever, worden we verlost van deze in competente trainer! Nr1 van de FIFA stelt niks voor als ge niet van de toplanden kunt winnen. Mss een goeie peoplesmanager, maar tactisch is hij GEBUISD.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.