Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Heeft Martínez zijn nieuwe Fellaini gevonden? Onana maakt indruk bij eerste basisplaats voor Rode Duivels

Rode DuivelsVan Lille over Everton naar een eerste basisplaats bij de Rode Duivels. Het gaat plots héél snel voor Amadou Onana (21). Middenvelder met een profiel dat de bondscoach sinds Fellaini niet meer in z’n selectie had. “Dit was een geslaagde test voor het WK”, zei Onana zelf.

18 reacties

 • mario schelfthout

  2 maanden geleden
  We hebben nood aan een spits á la Lukaku. Batsman komt wat te kort en andere hebben we (voorlopig) niet (meer).
 • Marcus Camps

  2 maanden geleden
  Onana is duidelijk een aanwinst. Hazard, dat verhaal wordt pijnlijker bij elke match en zie ik niet meer goedkomen. Ondertussen zijn dat wel gemiste kansen voor Trossard om zich beter in de ploeg te integreren. De Bast, dat is duidelijk te vroeg voor die gast. Dendoncker komt die plaats toe. Die moet zelfs compatibel zijn met Witsel, daar zij naadloos elkaars plek zouden kunnen innemen. Maar vooral, zonder een honderd procent fitte Lukaku gaan we grote problemen hebben.
 • Patrick Braekeveldt

  2 maanden geleden
  Goed op weg en enig lichtpunt maar zal moeilijk zijn om de Fellaini van in zijn beste jaren te evenaren !
 • Geert Moreels

  2 maanden geleden
  Hazard is duidelijk passé; eerder een rem op het team. Alderweireld is ook geen meerwaarde meer. Vanaken is ook te "licht" voor de "grote" ploegen. Vers bloed is dringend nodig. Dit WK zal een overgang worden naar stap voor stap verjonging: De Ketelaere, Onana
 • johnny zengers

  2 maanden geleden
  hazard zijn tijd is voorbij, Tielemans is totaal geen meerwaarde loop er bij als een showventje Onana was inderdaad een lichtpunt maar Hazard en Tielemans al zeker niet meenemen maar nu bouwen met de jongeren op plaatsen waar sommigen nu niet meer mee kunnen en ze laten spelen op hun beste positie
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.