Eden Hazard legde afgelopen week nog twee positieve coronatests af.
Volledig scherm
Eden Hazard legde afgelopen week nog twee positieve coronatests af. © PhotoNews/VTM Nieuws

Hazard legde deze week nog twee positieve coronatests af, voetbaljournalist Jarno Bertho: “Optimisme is pessimisme geworden bij bondscoach”

Rode DuivelsDe kans dat Eden Hazard nog afreist naar België om eventueel nog wat minuten mee te pikken tegen Denemarken komende woensdag is stilaan onbestaande. Hazard testte afgelopen week nog twee keer positief op corona. Hem voor één wedstrijd in allerijl naar ons land sturen zou ook medisch onverantwoord zijn. “Het optimisme bij de bondscoach is intussen pessimisme geworden”, stelt voetbaljournalist Jarno Bertho. 

4 reacties

 • pierre de smet

  7 maanden geleden
  Zie het eerder als een goede uitvlucht om niet te moeten spelen , durf er om wedden dat eend de wedstrijden zijn gespeeld hij geen besmetting meer zal hebben .
 • Danny De Ruelle

  7 maanden geleden
  Messi, Ronaldo, Cruyff, Maradonna en Péle hebben ook nooit verdedigd maar behoren wel tot de top van de voetbal goden en ja Fonz Ooms Soms vertraagt hij het spel maar eens hij aan de bal is hangt er magie in de lucht en toont Hij waarom België de NR 1 op de ranking is
 • nick verheyen

  7 maanden geleden
  Vergeet hazard en kijk vooruit, de beste eden komt niet meer terug, te weinig wil en ambitie bij die jongen om het echt te maken en eens een grote prijs te pakken!
 • Fonz Ooms

  7 maanden geleden
  Het gaat aanvallend sneller en directer zonder Hazard. En verdedigend heb je er niks aan.