Groot succes: 20.000 fans op eerste fandag Rode Duivels

VideoDe eerste fandag van de Rode Duivels is een groot succes geworden. Meer dan 20.000 mensen zakten zondag tussen 11 en 18u30 af naar het Koning Boudewijnstadion in Brussel om er te verbroederen met de Belgische internationals.

 1. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Courtois nuanceert zwakke prestatie in Tsjechië en is hoopvol over Hazard: “Verwacht dat Eden meegaat naar EK”
  Play
  Rode Duivels
  12

  Courtois nuanceert zwakke prestatie in Tsjechië en is hoopvol over Hazard: “Verwacht dat Eden meegaat naar EK”

  Thibaut Courtois kwam deze namiddag nog eens terug op de zwakke prestatie van zaterdag in Tsjechië. Hij erkende dat het niet de beste match van de Duivels was, maar nuanceert het allemaal wel. Bovendien verwacht Courtois dat Eden Hazard straks zal meegaan naar het EK. Bondscoach Roberto Martínez bevestigde dan weer dat hij wat zal roteren tegen Wit-Rusland. Zo zullen Lukaku en De Bruyne zeker geen 90 minuten spelen.
 3. Studio-analisten niet onder de indruk van statement Rode Duivels: “In Qatar bellen ze nu niet naar elkaar: ‘Heb je dat gezien in België?’”
  Play
  Rode Duivels
  16

  Stu­dio-analisten niet onder de indruk van statement Rode Duivels: “In Qatar bellen ze nu niet naar elkaar: ‘Heb je dat gezien in Bel­gië?’”

  Met de boodschap ‘Football Supports Change’ op het shirt maakten de Rode Duivels voor de aftrap van het kwalificatieduel tegen Wit-Rusland hun statement over het WK in Qatar. Het was een initiatief van de spelersgroep en een gezamenlijke actie met Noorwegen, Nederland, Duitsland en Zweden. Onze analisten Marc Degryse en Jan Mulder waren niet onder de indruk van het statement.
 1. Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip
  Play

  Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip

 2. "Ongelooflijk!": ook Portugees José de Sousa smijt ninedarter op Premier League darts
  Play

  "Ongeloof­lijk!": ook Portugees José de Sousa smijt ninedarter op Premier League darts