Roberto Martínez maakt op 17 mei zijn EK-selectie bekend, met Axel Witsel?
Volledig scherm
Roberto Martínez maakt op 17 mei zijn EK-selectie bekend, met Axel Witsel? © BELGA

Goed nieuws voor Witsel en twee andere gelukkigen? Maak met onze poll zelf nog eens de oefening en beslis welke 26 Rode Duivels jij het liefst op het EK ziet!

Rode DuivelsDe kogel is door de kerk. Er mogen geen 23, maar 26 Duivels mee naar het EK. De UEFA zette gisteren het licht op groen voor de uitbreiding van de EK-selecties. Goed nieuws voor bondscoach Roberto Martínez, Axel Witsel en twee andere gelukkigen? Neem zelf nog eens de proef op de som en stel jouw ideale EK-selectie samen.

6 reacties

 • dretie munkies

  1 maand geleden
  In deze coronatijden moet de ganse ploeg thuisblijven !
 • Tim Candaele

  1 maand geleden
  Ik zou Benteke (of Batshuayi) thuislaten voor CDK. CDK kan je op veel plaatsen zetten
 • Richard Naegels

  1 maand geleden
  Bekertornooien moet men rekening houden met de bruikbare ervaring en nuchterheid ,in het jong geweld hebben we keuzes genoeg,
 • Marcus Camps

  1 maand geleden
  Als je een linksback backup nodig hebt met ervaring op internationaal niveau kom je toch weer bij Jordan Lukaku uit tenzij je natuurlijk honderd procent denkt te kunnen vertrouwen op Vertonghen en Vermaelen, maar eerlijk gezegd zijn dat toch risicogevallen.
 • Ingemar Rotthier

  1 maand geleden
  Deze test is redelijke zwans, ik moet bepaalde spelers wel meepakken omdat ik absoluut per positie zoveel man moet nemen, terwijl ik op een andere er maar vier mag nemen terwijl er zeker zes zekerheden tussen zitten. Maar het leest beter als er "verrassingen" zijn zeker?