Gilles De Bilde ziet hoe Kevin De Bruyne steeds meer geïsoleerd raakt: “Hij frustreert de anderen. Da’s geen goed teken.”

Eisen de onderliggende frustraties hun tol bij de Rode Duivels? ‘t Is een vraag waar Gilles De Bilde, onze man ter plaatse, een antwoord tracht op te formuleren. Hij voorziet daarbij een belangrijke rol voor bondscoach Roberto Martínez, maar vooral ook voor Kevin De Bruyne. “Hij is de beste, maar hij frustreert de anderen en is gefrustreerd omdat het zelf niet loopt. En da’s geen goed teken.”

102 reacties

 • Gunther De Bruyn

  2 maanden geleden
  Martinez had meer moeten werken aan de teamspirit. Das eigelijk het belangrijkste. Een ploeg waar iedereen vecht voor wat hij waard is en voor elkaar. Waar je geen angst hebt om iets verkeerd te doen. Waar je durft om te spelen. En geen angst hebt om afgerekend te worden op een fout. Dan zullen ze ook vrijer gaan spelen, met meer vertrouwen. En zodoende zal je spelniveau enorm verbeteren. Dat is eigelijk het belangrijkste. Voetballen kunnen ze allemaal. Maar is zie geen hecht blok.
 • Georges Roux

  2 maanden geleden
  Spijtig met zulke goede spelers, en een mooie garde jonge spelers. Nu met alle respect maar Edden H moest niet in de ploeg worden ingezet hij heeft geen wedstrijd ritme
 • Damian Van Sande

  2 maanden geleden
  Goed gezegd Marc Mertens. En nog meer. Als wereldster Kevin geen zin heeft om alles te geven omdat hij omringd is door zogenaamd mindere spelers, dat mag hij dat gewoon zeggen en thuisblijven. Martínez mag dan weer stoppen met het ophemelen van zijn ‘so called’ topspelers. Omdat ze sowieso zelden thuis geven als het er echt op aankomt. En nog meer omdat je zo een verschil en een rangorde aanbrengt binnen de spelersgroep. Niet bepaald goed voor de eenheid.
 • gilbert Gijdé

  2 maanden geleden
  hij bakt er ook niks van.Kan ook geen ploeg dragen
 • Ben Detrez

  2 maanden geleden
  KDB is niet het probleem, Martinez is het probleem. Bankzitters zonder wedstrijdritme, half fitte spelers en bejaarden opzetten, zo kan je niet winnen.
 1. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.