Gilles De Bilde voor één dag bondscoach.
Volledig scherm
PREMIUM
Gilles De Bilde voor één dag bondscoach. © Photonews/Belga

Gilles De Bilde koos één surprise in zijn EK-kern die Martínez niet volgt: “Hij brengt vuur in de ploeg”

Rode DuivelsNet als de HLN-surfer kroop ook Gilles De Bilde voor één dag in de huid van bondscoach. Mét een surprise, die Roberto Martínez niet geheel verrassend níet volgde. Voorts kwamen beide heren wel zo goed als volledig overeen. Ontdek hieronder de 26 namen die De Bilde had geselecteerd. 

30 reacties

 • dretie munkies

  1 maand geleden
  Gewoonweg geen ploeg ! Blijf allen thuis !
 • Daniel Graig

  1 maand geleden
  hier begrijp ik niets van! Richie De Laet moet mee!! Zie nu echt niemand dat!!! Jongens toch!!
 • Peter Vercaemst

  1 maand geleden
  Vanaken is klasse!
 • jos meurrens

  1 maand geleden
  Dit zegt alles over de "expert" De Bilde. Nogal veel experten heden ten dage.
 • Raph Janssens

  1 maand geleden
  Martinez maakt ons geen EK want hij kan het niet
 1. Degryse en Mulder zien de Rode Duivels met De Bruyne en Hazard op toerental komen: “We zijn klaar voor de zwaarste route, all the way to the final”
  Play
  Rode Duivels
  3

  Degryse en Mulder zien de Rode Duivels met De Bruyne en Hazard op toerental komen: “We zijn klaar voor de zwaarste route, all the way to the final”

  Met dank aan Kevin De Bruyne. De Rode Duivels hebben zich na een zwakke eerste helft tegen Denemarken geplaatst voor de volgende ronde van het EK. Bij de 1-2 tegen Denemarken maakte de individuele klasse van de invallers het verschil. Onze analisten Jan Mulder en Marc Degryse kaartten na bij het ontbijt: “Zelden gezien dat een invalbeurt een wedstrijd zo deed kantelen.”
 2. HERBELEEF. De Bilde ziet Duivels “in feeststemming” - Thorgan Hazard (knie) traint niet - Denayer: “Logisch dat ik kritiek krijg”
  Play
  Rode Duivels
  10

  HERBELEEF. De Bilde ziet Duivels “in feeststem­ming” - Thorgan Hazard (knie) traint niet - Denayer: “Logisch dat ik kritiek krijg”

  Daags voor hun afreis naar Sint-Petersburg trainden de Rode Duivels een voorlaatste keer op Belgische bodem. Hun trainingssessie stond om 11 uur op het programma. Om 14u30 was er de gebruikelijke persconferentie in Tubeke, waarbij dit keer Kevin De Bruyne en Jason Denayer aansloten. Alle ontwikkelingen rond de Duivels vandaag kan je hieronder herbeleven.
 3. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!