Geweldig beeld: Batshuayi kruipt na wedstrijd achter camera

0 reacties

 1. Puzzelwerk voor Roberto Martínez: volledig elftal Rode Duivels is niet meegereisd voor partij tegen Wit-Rusland
  Rode Duivels
  3

  Puzzelwerk voor Roberto Martínez: volledig elftal Rode Duivels is niet meegereisd voor partij tegen Wit-Rus­land

  Het belooft een experimenteel elftal te worden dat bondscoach Roberto Martínez morgen de wei instuurt tegen Wit-Rusland. Onze Rode Duivels missen namelijk een heel elftal aan belangrijke pionnen. Jongens als Kevin De Bruyne, Dries Mertens en Jérémy Doku moesten met blessures verstek laten gaan voor deze interlandbreak, terwijl onder meer ook Thibaut Courtois, Axel Witsel en Romelu Lukaku vroegtijdig mochten terugkeren naar hun respectievelijke clubs.
 2. Zoontje van Lukaku aanwezig in stadion én op z'n scheenbeschermers tijdens 100ste wedstrijd voor Rode Duivels
  Play
  Rode Duivels
  7

  Zoontje van Lukaku aanwezig in stadion én op z'n scheenbe­scher­mers tijdens 100ste wedstrijd voor Rode Duivels

  Opvallend zicht na de wissel van Romelu Lukaku. Wanneer de spits - toch weer goed voor een doelpunt tegen Tsjechië - zijn sokken wat afrolt, komen zijn scheenbeschermers tevoorschijn. Op het linkse exemplaar staat een aandoenlijke foto van Lukaku met zijn zoontje Romeo. Wanneer er achteraf naar gevraagd wordt, trekt hij de sok snel terug op. Privé houdt hij ook liever privé.
 3. Ontgoochelend EK en nog argwaan door corona: voorlopig slechts 20.000 tickets verkocht voor België-Tsjechië
  RODE DUIVELS
  5

  Ontgooche­lend EK en nog argwaan door corona: voorlopig slechts 20.000 tickets verkocht voor Bel­gië-Tsje­chië

  Wie zondag de Rode Duivels wil aanmoedigen op de Heizel heeft daar nog alle kans toe. Voorlopig zijn er slechts 20.000 tickets verkocht, wat betekent dat er nog zeker 15.000 kaarten beschikbaar zijn. De verkoop loopt online tot zondagmiddag 12 uur op de site van de KBVB, een Covid Safe Ticket is wel noodzakelijk om het stadion binnen te geraken. Dat er voorlopig zo weinig enthousiasme is, hoeft niet te verbazen, zo klinkt het bij de voetbalbond. Niet alleen was er net een ontgoochelend EK, vele supporters zijn ook argwanend om in coronatijden grote massa’s op te zoeken en Tsjechië is niet de meest sexy tegenstander.