Genieten op jacht in Ibiza: dansende Courtois spoelt EK-kater door met zon, zee en schoon gezelschap

47 reacties

 • Jens Schippers

  2 maanden geleden
  Laat die vent toch met rust; duidelijk dat iedereen hem omringt voor zijn geld, weet toch iedereen
 • mario schelfthout

  2 maanden geleden
  Wat ik niet begrijp is de afgunst van vele lezers. Alsof het zijn schuld is dat hij zoveel verdient. Wie zou zeggen wanneer men voor zijn werk dergelijk bedrag voorgeschoteld krijgt? Ja, ik vind het ook overdreven veel wat voetballers verdienen maar dat is hun schuld niet. Thibault presteerde op niveau en heeft zijn verzetje verdiend en hoe hij dat doet hebben wij geen zaken mee. De beelden zijn wel mooi meegenomen! LOL.
 • Cyriel Van den Eede

  2 maanden geleden
  Ge moet die mensen niet gerust laten…als het goed gaat staan zij ook maar al te graag in de belangstelling. Dus nu ook. Waarom.zouden die trouwens ongerust zijn, ze verdienen miljoenen met hun ploeg..wat kan hen het nationaal.elftal nog uitmaken, das een bijverdienste …niet meer of niet minder !
 • jean-pierre dermaut

  2 maanden geleden
  Hij doet wat hij wil , maar toch eerst zorgen dat het op het veld ook lekker gaat .
 • Dian Jans

  2 maanden geleden
  Laat die mens gerust, en als zijn vriendin hem nu eens echt graag ziet.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Ontgoochelend EK en nog argwaan door corona: voorlopig slechts 20.000 tickets verkocht voor België-Tsjechië
  RODE DUIVELS
  5

  Ontgooche­lend EK en nog argwaan door corona: voorlopig slechts 20.000 tickets verkocht voor Bel­gië-Tsje­chië

  Wie zondag de Rode Duivels wil aanmoedigen op de Heizel heeft daar nog alle kans toe. Voorlopig zijn er slechts 20.000 tickets verkocht, wat betekent dat er nog zeker 15.000 kaarten beschikbaar zijn. De verkoop loopt online tot zondagmiddag 12 uur op de site van de KBVB, een Covid Safe Ticket is wel noodzakelijk om het stadion binnen te geraken. Dat er voorlopig zo weinig enthousiasme is, hoeft niet te verbazen, zo klinkt het bij de voetbalbond. Niet alleen was er net een ontgoochelend EK, vele supporters zijn ook argwanend om in coronatijden grote massa’s op te zoeken en Tsjechië is niet de meest sexy tegenstander.
 2. ONS RAPPORT. “Hij deed het hoongelach van de fans verstommen”: aanvallend trio als uitblinkers, ook één defensieve steunpilaar onderscheidt zich
  PREMIUM
  Rode Duivels
  13

  ONS RAPPORT. “Hij deed het hoongelach van de fans verstommen”: aanvallend trio als uitblin­kers, ook één defensieve steunpi­laar onder­scheidt zich

  De Rode Duivels hebben Tsjechië met vlotte 3-0-cijfers opzij gezet. Vooral in de eerste helft voetbalde België offensief vrank en vrij, vandaar veel hoge scores in het aanvallende compartiment. Achterin heerst in ons rapport wat meer middelmaat, al wist één defensieve steunpilaar zich opnieuw te onderscheiden.