Genieten op jacht in Ibiza: dansende Courtois spoelt EK-kater door met zon, zee en schoon gezelschap

47 reacties

 • Jens Schippers

  2 maanden geleden
  Laat die vent toch met rust; duidelijk dat iedereen hem omringt voor zijn geld, weet toch iedereen
 • mario schelfthout

  2 maanden geleden
  Wat ik niet begrijp is de afgunst van vele lezers. Alsof het zijn schuld is dat hij zoveel verdient. Wie zou zeggen wanneer men voor zijn werk dergelijk bedrag voorgeschoteld krijgt? Ja, ik vind het ook overdreven veel wat voetballers verdienen maar dat is hun schuld niet. Thibault presteerde op niveau en heeft zijn verzetje verdiend en hoe hij dat doet hebben wij geen zaken mee. De beelden zijn wel mooi meegenomen! LOL.
 • Cyriel Van den Eede

  3 maanden geleden
  Ge moet die mensen niet gerust laten…als het goed gaat staan zij ook maar al te graag in de belangstelling. Dus nu ook. Waarom.zouden die trouwens ongerust zijn, ze verdienen miljoenen met hun ploeg..wat kan hen het nationaal.elftal nog uitmaken, das een bijverdienste …niet meer of niet minder !
 • jean-pierre dermaut

  3 maanden geleden
  Hij doet wat hij wil , maar toch eerst zorgen dat het op het veld ook lekker gaat .
 • Dian Jans

  3 maanden geleden
  Laat die mens gerust, en als zijn vriendin hem nu eens echt graag ziet.
 1. “Er valt momenteel helemaal niks te zeggen”: terwijl Martínez interesse Barça wegwuift, komt Koeman met opvallend statement
  Play
  Rode Duivels
  91

  “Er valt momenteel helemaal niks te zeggen”: terwijl Martínez interesse Barça wegwuift, komt Koeman met opvallend statement

  Alle puzzelstukjes zullen moeten passen. Bij FC Barcelona zit Ronald Koeman op de wip en op de lijst van mogelijke vervangers staat ook ene Roberto Martínez. Een complex dossier. De bondscoach beslist pas na de ‘final four’ van de Nations League over zijn toekomst. Het zit ‘m allemaal in de timing. Terwijl de Spanjaard de geruchten bij Eurosport wegwuift, kwam Koeman met een opvallend statement.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.