“Geloven jullie nog in ons?”: Yannick Carrasco draait de rollen om tijdens persbabbel

Rode DuivelsOpvallende passage tijdens de persbabbel van Yannick Carrasco, in aanloop naar de wedstrijd van morgen tegen Italië. 

136 reacties

 • Willy van craen

  2 maanden geleden
  Waarom kritiek op onze spelers. Tegen de fransen was dit voor mij geen penalty daar er geen bedoeling was te haken en ook geen direct doelgerichte aktie en tweede goal van LU was iets buiten /gelijkspel. Tegen IT als de 3 ballen niet op de lat maar binnen hadden geweest was er geen kritiek maar lofzang.
 • Joseph somers

  2 maanden geleden
  Jullie hebben bewezen en niet voor de eerste maal dat jullie niet geloven in uzelf het gebrek aan mentale sterkte is opvallend Het is niet nu dat jullie het verknoeid hebben maar wel tijdens het wk . Al de rest is history Spijtig
 • Dave Janssens

  2 maanden geleden
  Wie het kleine ni deert is het grote ni weerd. Deze generatie voetballers heeft niets te bewijzen tegenover het stelletje pseudo supporters die sinds deze generatie makkelijk halve maar ondankbaar gebombardeerd werden tot "gouden generatie", uitblinken in klagen, zagen en met niets tevreden zijn. Zelden hebben deze jongens ook maar iets goed kunnen doen. Altijd was er wel iemand met kritiek. De nr1 positie? Stelde niets voor dus nee Yannick, je hoeft het niet voor ons te doen.
 • karel dumez

  2 maanden geleden
  Nee, allang niet meer … niet meer sinds het verlies tegen Wales en de komst van die Spaanse zot
 • Stefaan Breynaert

  2 maanden geleden
  Ik heb geloofd in jullie voor vele jaren en heb nog altijd hoop dat er ergens waardige opvolgers op onze velden rondlopen vooral voor de bejaarde en door blessures getergde RDs.
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.