BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Nederland NED
1
EINDE
0
België BEL
 • 73' Goal Virgil van Dijk

Geen revanche tegen Oranje en nog meer twijfels richting Qatar: Duivels slikken onnodige nederlaag

Rode DuivelsNeen, dit was geen leuke Derby der Lage Landen. Voetbal zonder overtuiging en bovendien hoogst onnodig 1-0-verlies na een kopbalgoal van Van Dijk. Alleen nog meer vertwijfeling in de hoofden van onze Rode Duivels. De Final Four van de Nations League kwam nooit in beeld. Een afknapper van formaat met het WK in Qatar in het vooruitzicht.

181 reacties

 • Paul Vermoesen

  4 maanden geleden
  En waar waren de andere goede Belgen. Altijd maar afgeven op Eden, is het omdat hij een Franstalige is? Was de enige die voor diepgang zorgde. Jawel, hij was niet daverend. Wie wel? De Bruyne heeft geen 2 goede passes gegeven. De afwerking van anderen was niks beter. En Holland won met heel veel geluk. Bdter6dat wij Belgen dit geluk afdwingen op WK.
 • Jean-Luc BARRA

  4 maanden geleden
  Martinez heeft ons ontegensprekelijk héél aangename voetbalavonden opgeleverd. Maar hij miste (zoals in feite onze politieke beleidsmakers) de gave om jonge beloften sneller in te passen in de ploeg, die de nodige snellere dynamiek van moderne voetbalploegen hadden kunnen opvangen. Zijn "verjongingsoperatie" komt helaas te laat.
 • Diego Wille

  4 maanden geleden
  Iemand zoals Mechele speelde al meer matchen in de CL dan Debast in de Jupkesleague....en wie staat er in de ploeg??
 • erik swaegers

  4 maanden geleden
  Ja ik ben ook in slaap gevallen zo spannend was het. Met 3 goals verschil moesten ze winnen om mee te lachen hoe gingen ze dat voor mekaar krijgen? En wat doe die Henry daar eigenlijk ? En ook die jonge man Debast heeft het nu wel verkorven, ik vind dat wel erg voor die jongen, zo jong en dan 2 keer een goal op uw klak en dan zegt de Spanjaard heel leuk nog nooit een jongere speler beter zien debuteren. Als ik 2 of 3 keer in de mist ga op mijn werk lig ik buiten!
 • Kris Bouwens

  4 maanden geleden
  We missen duidelijk Lukaku.
 1. EXCLUSIEF. Martínez vertelde Rode Duivels al na Marokko dat hij zou stoppen: “Dat was lastig, ik kreeg m’n emoties niet meer onder controle”
  Play
  RODE DUIVELS
  24

  EXCLUSIEF. Martínez vertelde Rode Duivels al na Marokko dat hij zou stoppen: “Dat was lastig, ik kreeg m’n emoties niet meer onder controle”

  Roberto Martínez verraste iedereen op zijn persconferentie na het gelijkspel tegen Kroatië, en de WK-uitschakeling: “Dit was mijn laatste wedstrijd als bondscoach van de nationale ploeg.” In een exclusief interview met HLN en VTM Nieuws vertelt Martínez nu dat hij die beslissing al na de verloren wedstrijd tegen Marokko aan z’n groep meedeelde: “De spelers wisten dus in zekere zin dat het mogelijk de laatste wedstrijd was die ze voor mij zouden spelen.” Een boodschap die hem heel zwaar viel.