De Bruyne en Eden Hazard vanavond op training.
Volledig scherm
De Bruyne en Eden Hazard vanavond op training. © Photo News

Geen Lukaku tegen IJsland, De Bruyne wel, Eden Hazard slechts goed voor invalbeurt

Rode DuivelsGeen Romelu Lukaku dinsdag tegen IJsland. De spits wordt door Martínez morgen vrijgegeven om terug naar Milaan te keren. Mogelijk wordt Batshuayi zijn vervanger. De bondscoach stelde op de persconferentie de dag voor de tweede partij van België in de Nations League dat hij net als Kevin De Bruyne kan spelen. Meunier zal op rechts Castagne vervangen. Mechele ontbreekt wegens blessure, net als Carrasco die na zijn sterk uur in Kopenhagen rust krijgt.

 1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”
 2. “Met wie ik heb samengespeeld? Jérémy, Yari, Michy, Youri, Alexis,...”: dit was de passage van Evenepoel in ‘Vandaag is Rood’
  Play
  Rode Duivels

  “Met wie ik heb samenge­speeld? Jérémy, Yari, Michy, Youri, Alexis,...”: dit was de passage van Evenepoel in ‘Vandaag is Rood’

  Opvallende gast in ‘Vandaag is Rood’, de voetbaltalkshow die België - Ivoorkust omkaderde: Remco Evenepoel. De 20-jarige wielersensatie was opnieuw zijn ontwapenende zelve. Hartelijk in de omgang met iedereen, de fans uit het beperkte publiek verblijdend met selfies en handtekeningen. Aandachtig kijkend tijdens de wedstrijd. En, wanneer gastheer Stef Wauters de gewezen voetballer vroeg met welke Duivels hij nog heeft samengespeeld, bleek het om de helft van de ploeg te gaan die tegen Ivoorkust aan de aftrap stond. Evenepoel vertelde ook hoe ver hij staat in zijn revalidatie na de zware val die hij in de ravijn maakte in de Ronde van Lombardije. Hij staat vóór op het uitgetekende herstelschema, of wat had U gedacht?
 3. Bekroond als voetballer én als mens: Romelu Lukaku krijgt aparte Italiaanse prijs
  Serie A

  Bekroond als voetballer én als mens: Romelu Lukaku krijgt aparte Italiaanse prijs

  Mooie bekroning voor Romelu Lukaku. Als mens en als voetballer. Op het festival van de toonaangevende Italiaanse sportkrant Gazzetto dello Sport kreeg hij de Premio internazionale Giacinto Facchetti. Een prijs die sinds 2006 wordt uitgereikt in nagedachtenis van de Italiaanse ex-voetballer. De Gazzetta wil op die manier voetbalpersoonlijkheden in de bloemetjes zetten die uitblinken in sportiviteit, eerlijkheid, correct gedrag en fair-play.