De Bruyne en Eden Hazard vanavond op training.
Volledig scherm
De Bruyne en Eden Hazard vanavond op training. © Photo News

Geen Lukaku tegen IJsland, De Bruyne wel, Eden Hazard slechts goed voor invalbeurt

Rode DuivelsGeen Romelu Lukaku dinsdag tegen IJsland. De spits wordt door Martínez morgen vrijgegeven om terug naar Milaan te keren. Mogelijk wordt Batshuayi zijn vervanger. De bondscoach stelde op de persconferentie de dag voor de tweede partij van België in de Nations League dat hij net als Kevin De Bruyne kan spelen. Meunier zal op rechts Castagne vervangen. Mechele ontbreekt wegens blessure, net als Carrasco die na zijn sterk uur in Kopenhagen rust krijgt.

 1. Bekroond als voetballer én als mens: Romelu Lukaku krijgt aparte Italiaanse prijs
  Serie A

  Bekroond als voetballer én als mens: Romelu Lukaku krijgt aparte Italiaanse prijs

  Mooie bekroning voor Romelu Lukaku. Als mens en als voetballer. Op het festival van de toonaangevende Italiaanse sportkrant Gazzetto dello Sport kreeg hij de Premio internazionale Giacinto Facchetti. Een prijs die sinds 2006 wordt uitgereikt in nagedachtenis van de Italiaanse ex-voetballer. De Gazzetta wil op die manier voetbalpersoonlijkheden in de bloemetjes zetten die uitblinken in sportiviteit, eerlijkheid, correct gedrag en fair-play.
 2. “Thibaut Courtois speelt dit weekend"
  Real Madrid

  “Thibaut Courtois speelt dit weekend"

  Intussen in Madrid... Volgens de doorgaans goed ingelichte sportkrant MARCA staat Thibaut Courtois zaterdag tegen Cádiz gewoon in doel bij Real Madrid. Weliswaar hervatte hij de groepstrainingen nog niet, waardoor dit nieuws toch nog om bevestiging vraagt. Courtois haakte vorige week af bij de Rode Duivels met 'een heupblessure'. Bondscoach Martínez gaf eerder al aan dat het 'niks ernstig' was. Op 24 oktober om 16u speelt Madrid de Clásico in een leeg Camp Nou. Eden Hazard hervatte de bal- of looptrainingen nog niet.
 1. Georges Leekens neemt het op voor Thomas Meunier na diens strafschopfout in Engeland: “Hij zal niet meer in die val tuimelen”
  PREMIUM
  Rode Duivels

  Georges Leekens neemt het op voor Thomas Meunier na diens strafschop­fout in Engeland: “Hij zal niet meer in die val tuimelen”

  A massive blow noemde Martínez de strafschop van Engeland. Een serieuze klap die veroorzaakt werd door een domme trekfout van Thomas Meunier. Niet bepaald nog te categoriseren onder ‘jeugdzondes’. Georges Leekens, z’n ex-coach, trekt in het verweer. “Kompany, Van Buyten,… Wie heeft in zijn carrière geen fouten gemaakt?”
 2. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Conte bevestigt dat Lukaku uit is voor Parma: "Zonde, we hebben hem echt nodig"
  Play

  Conte bevestigt dat Lukaku uit is voor Parma: "Zonde, we hebben hem echt nodig"

 2. Voetbalgrootheid Diego Maradona vierde z'n 60ste verjaardag
  Play

  Voetbal­groot­heid Diego Maradona vierde z'n 60ste verjaardag