Volledig scherm
© Photo News

Geen EK voor Jonge Duivels na desillusie in Bosnië: “Zaten in een te mooie uitgangspositie om dit nog weg te gooien”

Jonge DuivelsMet een tweede nederlaag op rij hebben de Belgische beloften hun kansen op EK-deelname totaal vergooid. Geen EK voor de Jonge Duivels volgend jaar. Net als een maand geleden in Moldavië konden ze in Bosnië-Herzegovina niet op tegen een team dat veel meer grinta aan de dag legde. Individuele fouten van vooral Sebastiaan Bornauw werden pijnlijk afgestraft.

15 reacties

 • eric de baene

  3 maanden geleden
  Die lichting is niet van een groot niveau helaas ...Dit wordt zeker geen gouden generatie ...en dan nog iets winnen ...!
 • Julien Van cortenberg

  3 maanden geleden
  Geen inzet , geen voetbal, de zogenoemde vedetten die in het buitenland "spelen " brachten er niks van. BORNAUW wordt gevolgd door grote ploegen las ik verleden week, is dat voor de jeugdploegen ?
 • jozef van riel

  3 maanden geleden
  Bornauw wordt hier als schuldige aangewezen. Ergens wel terecht natuurlijk maar men mag toch ook niet vergeten dat Lukonda bij een 1-0 stand een strafschop mist in de 88ste minuut in Moldavië! Dat punt had de kwalificatie ook opgeleverd!!
 • jan janssens

  3 maanden geleden
  meneer Mathyssen, je roept het onheil over jezelf af als je Bornauw opstelt.  Verder: je weet dat je moet winnen maar geen passie, geen grinta tegen een Balkanploeg die zelf niets meer te winnen of te verliezen heeft (nog een geluk dat er geen publiek was).  Of dachten ze weer dat het wel even vanzelf zou gaan, zoals in Moldavië?
 • Peter De Sadeleir

  3 maanden geleden
  Bornauw is zeker geen meerwaarde voor de rode duivels,men moet hem dan ook niet oproepen en zeker niet opstellen.
 1. Merlier: "Ik zei al de hele week dat ik voor bloemen ging zorgen"
  Play
  Wielrennen

  Merlier: "Ik zei al de hele week dat ik voor bloemen ging zorgen"

 2. Geniet hier van de twee fantastische treffers uit OHL-Antwerp
  Play

  Geniet hier van de twee fantasti­sche treffers uit OHL-Ant­werp